Magazin LjubavLjubav i strast LoveVille takmičenje u vođenju ljubavi

LoveVille takmičenje u vođenju ljubavi

by Administrator

Loveville takmicenjePočinje regionalno takmičenje u vođenju ljubavi, sa ciljem da otkrije koji je od 13 gradova u regionu seksualno najaktivniji. Ponosni pobednik neće samo poneti titulu najboljeg u seksu, već će i biti domaćin najveće žurke koja proslavlja ljubav u septembru ove godine!

Srbiju će, pod sloganom “Zauzmi pozu i pobedi”, predstavljati Beograd kao jedan od gradova koji učestvuju u takmičenju. Stoga pokažimo da smo bolji od Grka, Rumuna, Bugara i Kiprana! Loveville takmičenje je naša prilika da zasijamo i donesemo Srbiji ponosnu titulu najbolje zemlje kada je u pitanju vođenje ljubavi!

Ovogodišnje takmičenje je inspirisano mnogim seksi pozama koje svakodnevno viđamo u sportu – od srdačnih zagrljaja u timu, urnebensnih izraza lica, do slučajnih, smešnih snimaka iz raznih perspektiva – koji su ujedno i sjajna inspiracija za preuzimanje akcije u krevetu! Loveville takmičenje će zahtevati mnogo znoja, napornog rada i istezanja, ali nema sumnje da će učesnici obožavati svaki sekund igre i probati mnogo poza za pobedu!

Svi koji su voljni da ulože malo više truda i glasaju za grad koji je njihov favorit u takmičenju mogu to učiniti u okviru Loveville aplikacije na Durex Srbija Facebook stranici gde ih čekaju zagarantovane nagrade! Najsrećniji će imati priliku da osvoje putovanje i VIP karte za dvoje za Loveville žurku, bez obzira na grad u kome će se održati, bilo da je u pitanju Sofija, Nikozija, Bukurešt, Kluž, Temišvar, Jaši, Konstanca, Atina, Solun, Patra, Iraklion, Larisa ili Beograd.

Lokalizovana Loveville aplikacija će vas povesti kroz svet seksa inspirisanog pozama u sportu, a takođe ćete biti u mogućnosti da kreirate sopstveni profil sportiste i četujete sa ljudima sa kojima delite isti entuzijazam kada su u pitanju poze!

Kako bi Beograd pobedio u Loveville takmičenju  biće potrebno da učestvuju svi stanovnici  Srbije. Biće potrebno puno fizičke aktivnosti. Biće potrebna strast za pobedom. Stoga zauzmite pozu jer će samo grad sa najvećim ljubavnicima moći da pobedi, a nadamo se da će taj grad biti Beograd.

1 komentar

Slične teme

1 komentar

04.06.2014 01:19
valentina

Vodimo ljubav, a ne rat! Navijam za Beograd!

Comments are closed.