Magazin LepotaKosa i nokti Ombre tehnika za bojenje kose

Ombre tehnika za bojenje kose

by Administrator

Osenčena kosa od vrhova ka korenu ili poznta ombre frizura, najveći je frizerski hit u svetu. Ova kombinacija lepo stoji svim ženama i što je najvažnije može se odraditi na svim dužinama kose. Ombre karakteriše taman koren koji se pretapa u svetlije nijanse do vrha kose.

Ombre podseća na izrastak, a ovu frizuru nose mnoge poznate ličnosti kao što su Dru Barimor, Dženifer Lopez, Viktorija Bekam, Džulija Roberts, Dženifer Aniston, Sara Džesika Parker…

Ombre jednostavno izgleda romantično, atraktivno, romantično, opušteno, zapušteno i što je najvažnije seksi i zavodljivo. Ovako bojena kosa najbolja je za leto jer podseća na sunce i more. Laka je za održavanje, a posebno je pogodna frizura dok se kosa odmara od učestalog farbanja.

Ombre tehniku nemojte raditi same, jer iako deluje jednostavno uopšte nije tako. Ovakvo senčenje kose prepustite frizerima da ne biste postigli neželjene rezultate. Bojenje ovoh tehnikom preporučuje se na četiri meseca, a u međuvremenu je dovoljno samo osvežiti boju.

Ombre frizure mogu nositi i devojke i žene u godinama. Idealno je rešenje za promenu izgleda jer će svakako na vama delovati zanimljivo i odvažno. Iako se ova tehnika primenjuje na svim dužinama, najbolje deluje na većim dužinama kose.

0 komentar

Slične teme