Magazin Ljubav Budite srećni u ljubavi

Budite srećni u ljubavi

by Administrator

Ne postoji čarobna formula za sreću u ljubavi, ali postoje neka pravila, koja mogu pomoći da u ljubavnim odnosima budete srećni i zadovoljni. Niko ne može da bude siguran da je osoba koju voli zaista ona prava i da će sa njom ostati do kraja života.

Potrebno je da date sve od sebe da ljubav gajite, negujete i da je sačuvate. Ukoliko ni tada ne budete bili srećni promenite partnera jer očigledno nije probem u vama. Potrebno je da se oba partnera trude i dopunjuju, samo tako će uspeti u ljubavi.

U početku je sve lepo, bajno i sjajno, a na kraju se romantika pretvori u svađe, ljubomoru, prepirke i prebacivanje. Nije poenta samo naći sebi partnera, poenta je zadržati ga pored sebe i biti srećan u tom odnosu. Najbolji je iskren odnos od samog početka.
Postavite sebi granice ispod kojih ne želite da idete, stavite partneru jasno do znanja šta kod vas može, a šta ne može. Nemojte da glumite i da budete neko drugi, jer maske kad-tad spadnu i dolazi do razočaranja.

Muška i ženska psihologija se veoma razlikuju i te razlike ne mogu i ne treba da se menjaju.  Ali partneri moraju da nauče da žive sa njima i da prihvate svog partnera baš takvog kakav jeste, sa svim svojim manama i vrlinama. Učinite nešto lepo za svog partnera, slušajte njegove potrebe i rezultati će vam se vratiti trostruko.

0 komentar

Slične teme