Magazin Ljubav Veliki ili mali penis?

Veliki ili mali penis?

by Administrator

Da li je bolji veliki ili mali penis, pitanje je koje sebi postavljaju uglavnom – muškarci. U današnje vreme muškarcima je teško da se odupiru uticajima sredine i raznim pričama o veličini muškog polnog organa.

Kada dvojica muškaraca razgovaraju, svaki će svoj penis u priči produžiti za par santimetara. Zbog ovoga i mnogih drugih priča, stvara se pogrešna slika o tome koja je najbolja veličina penisa.

Na televiziji i internetu pornografski sadržaji su se rasprostranili, i u njima se uvek mogu videti nabildovani alfa muškarci sa velikim polnim organima koji svoje partnerke dovode do ludila. U praksi to baš i nije tako. Zbog toga se kod muškaraca javljaju bespotrebni kompleksi, što često dovodi do impotencije.

Odgovor na pitanje koja veličina penisa je najbolja, potražićemo u medicini. Naime, prosečna vagina je duboka oko osam santimetara. To je prosečna veličina, ali u nekim slučajevima vagina može biti veća ili manja.  To znači da je čak i penis od deset santimetara sasvim dovoljan  za kvalitetan seksualni odnos.

Prosečna veličina penisa u Evropi iznosi oko 14-15 santimetara, dok penisi koji prelaze 17 santimetara spadaju u izuzetno velike. Što je penis veći, to mu je teže da postigne i održi erekciju, a osim toga može biti prevelik za partnerku.

Savremena medicina pruža mnogobrojna rešenja u ovakvim situacijama, kada penis može da se smanji ili produži. Problemi ovakve vrste danas se lako rešavaju. Ukoliko mislite da imate problem, prvo razgovarajte sa svojom partnerkom otvoreno, a zatim posetite lekara.

0 komentar

Slične teme