Magazin LjubavLjubav i strast Metode zavođenja muškaraca – čime se sve žene služe

Metode zavođenja muškaraca – čime se sve žene služe

by Administrator

dan-zaljubljenihPošto se bliži Dan zaljubljenih, u Francuskoj je sprovedena anketa na temu ljubavi i zavođenja. Ovoga puta ispitanici su bili isključivo žene koje su pomalo iznenadile svojim odgovorima…

Što se zavođenja tiče, skoro polovina žena koje su učestvovale u anketi izjavile su da im nije potrebno više od 5 minuta, pa čak i manje, da procene muškarca. Ipak, nešto više od 70% kaže da u svakodnevnom životu retko sreće zavodljive muškarce. A kada se to dogodi, 62% ispitanica kažu da se ne libe da naprave prvi korak, naročito mlađe generacije.

Skoro 60% žena smatra da je najbolje najpre postati prijatelj muškarcu kako biste mu se što bolje približile, 67% veruje da je špijunaža na društvenim mrežama jedna od najboljih metoda zavođenja, skoro 35% kaže da toplo-hladno gotovo uvek upali, dok svega 25% veruje da će osvojti muškarca ako spava sa njim na prvom sastanku.

Većina ispitanica ne želi da glumi, one žele da se od samoga početka predstave onakve kakve zaista jesu. Tako skoro 90% kaže da nikada ne bi lagalo o svojoj profesiji, dok 88% odbija da kaže volim te ako to zaista ne misli i ne
oseća. Iako skoro uvek makar malo nezadovoljne sobom, 83% žena kaže da ne bi menjale svoj profil na društvenim mrežama samo kako bi izgledale privlačnije muškarcu koji im se dopada.

sveti-valentinMlađe generacije su otvorenije za upoznavanje preko interneta i čak 74% njih služi se društvenim mrežama kako bi došle do informacija o potencijalnom partneru, dok 40% misli da je najbolje najpre se približiti njegovim prijateljima.

Blizu 65% žena priznalo je da veruje da prava ljubav traje čitavog života. 41% žena smatra da samo jednom srećemo veliku ljubav, dok ostale veruju da je moguće imati više velikih ljubavi tokom života.

0 komentar

Slične teme