Magazin ModaParfemi Neodoljivi ženski parfemi za proleće/leto 2013

Neodoljivi ženski parfemi za proleće/leto 2013

by Administrator

parfemi-za-2013Orjentalni The One Desire

Najnoviji parfem kuće Dolče i Gabana The One Desire budi ono najženstvenije i najzavodljivije što žena nosi u sebi. Njegove orijentalne note čine da se svaka dama koja ga nosi oseća senzualno, zavodljivo, baš kao što izgleda i njegova muza, holivudska lepotica Skarlet Johanson.

Gornje note: mandarina, lišaj, bergamot
Srednje note: ljiljan, jasmin, indijska tuberoza
Baza: vanila, karamel, sandalovina, mošus

Bočica ovog neodoljivog parfema je klasične forme u kojoj je pakovan i The One, moderna je, sofisticirana, za šta je osim forme zaslužan i magičan spoj crne i zlatne boje. Ono što ovu bočicu čini još luksuznijom jeste ime parfema koje je na njoj napisano zlatnim slovima rukopisom Stefana Gabane.

Kome je namenjen? Damama sa stilom, zavodnicama, onima koje znaju šta žele od sebe i od drugih, onima sigurnim u sebe.

Cvetni voćni Flower Tag

Poslednji aromatični i cvetni parfem koji  potpisuje kenzo, Flower Tag, zavešće i one najizbirljivije među ženama. Sladak, delikatan i nadasve ženstven, njegov miris opiće vas svojom specifičnošću čim ga osetite na koži.

Gornje note: rabarbara, ribizla, grejpfrut
Srednje note: gardenija, jasmin, božur
Baza: pralina, mošus, pačulija, vanila

Zagonetna vatreno crvena bočica vizualizuje miris koji krije u sebi: pun raskoši, pomalo divlji, misteriozan, strastven. Iako je pakovanje slično formi onog u koji se pakuje Flower By Kenzo, Flower Tag se po mirisu i tek kako razlikuje, a ono što im je zajedničko jeste neodoljiv miris i osećaj jedinstvenosti koji žena oseti kada ga nosi na sebi.

Kome je namenjen? Mladim devojkama i onima koje se tako osećaju, onim vatrenim i na izvestan način buntovnim.

Roberto Cavalli

Ni malo napadan, lagan i u isto vreme vrlo moćan, najnoviji parfem Roberto Cavalli uzdiže čula i podstiče na sanjarenje svojim mirisom. Glavna inspiracija kreatoru mirisa bila je italijanska lepota, ženstvenost i elegancija, a muza ovog senzualnog parfema je jednako senzualna Elisa Sednaoui, unuka Kristijana Labutena.

Gornje note: ružičasti biber
Srednje note: cvet narandže
Baza: Tonka, vanila

Oblom, elegantnom bočicom dominira zlatna boja dok leopard print upotpunjuje njen izgled i ocrtava karakter mirisa koji se u njoj nalazi. Na vrhu bočice je izuzetno atraktivno dizajniran čep u obliku krune.

Kome je namenjen? Nepopravljivim zavodnicama, onima koje uvek u sebi nose dozu misterioznosti.

0 komentar

Slične teme