Sreda,24.09.2014 06:24:53

 

Ocena: 3.0 od 25 glasa

Deciji Svet - Vrtic Sanjalica

www.navidiku.rs

Adresa: Veljka Ramadanovića 4(bivši Vidikovački venac 12l)

Opština: Novi Beograd

Grad: Beograd

Tel: 011/ 234 69 40

Mob: 060/ 640 88 12

Web: www.decijisvet.co.rs

Osnovni proizvodi/usluge: deciji svet, vrtici beograd

VRTIĆ DEČIJI SVET

DELATNOST VRTICA “DECIJI SVET”

    Poludnevni i celodnevni boravak
    Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta
    Nega i zaštita dece predškolskog uzrasta
    Fakultativne aktivnosti (veronauka, glumilište, nastava engleskog jezika, kompjutersko rastilište, vajarska akademija, ples, zdrava ishrana.
    Rodendanske proslave
    Izleti, zimovanja, letovanja
    Priprema za polazak u školu


ONO PO CEMU SMO JEDINSTVENI

Kompjuter u današnje vreme ima veoma znacajnu ulogu tako da se trudimo da svet kompjutera približimo mališanima. U tu svrhu oformljen je mali kompjuterski centar gde deca uce osnovne stvari o korišcenju racunara.
Za roditelje napravljen je sajt gde mogu da se upute o sadržaju mesecnog i nedeljnog programa aktivnosti, nedeljnom jelovniku kao i sve ono što bi mogli da vežbaju sa detetom kod kuce.

Svakoga dana u odredeno vreme roditelji sa svog radnog mesta, od kuce ili iz inostranstva mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, cega se igra i šta uci.

STRUKTURIRANJE VASPITNO OBRAZOVNIH GRUPA

Grupe su strukturirane po uzrastu

    Od 1-2 god.
    Od 2-3 god.
    Od 3-4 god.
    Od 4-5 god.
    Od 5-6 god.

Grupe broje do 10 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada .

KAKO MI RADIMO

Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju pocetne matematicke pojmove, osnove muzickog, likovnog i fizickog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleda a sticu i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi.
Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija medu decom i srtrucnim timom. Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrdenim metodama uz korišcenje svih savremenih sredstava za edukaciju : video i audio kaseta, panoa, slagalica, filmova i kompjutera.
U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom ucestvuju i spoljni – strucni saradnici : filolog (engleski), vajar, ples, uciteljica za predškolce, uciteljica veronauke, muzicki pedagog, saradnik za ishranu ..
Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim programima, mališanima se nudi mogucnost da nauce engleski jezik po Oksfordskom programu. Metod rada zahteva da se svakodnevno koristi strani jezik, pa se, na taj nacin deca postepeno i nenametljivo uvode u cari jezika.
Posebno poštovanje imamo i prema roditeljima tako da svakog treceg meseca organizujemo javni cas za roditelje – priredbe koje su prezentacija svega što je uradeno u toku prethodnih meseci u skladu sa sadržajima i planovima aktivnosti po programu rada.
Sve aktivnosti organizujemo od ponedeljka do cetvrtka, dok je petak "dan iznenadenja". Tada su predvideni : izleti na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, u pozorišta, muzeje .. Organizujemo žurke, modne revije ..

ZDRAVLjE PRE SVEGA

U interesu naših korisnika ostvarujemo izuzetnu saradnju sa pedijatrom koji nas posecuje jednom nedeljno a po porebi nas posecuje i stomatolog, logoped, pedagog i psiholog koji svi zajedno brinu o zdravlju mališana.
S obzirom da je pravilna ishrana preduslov zdravlja, deci su obezbedena cetiri obroka : dorucak, rucak i dve užine.
Prilikom planiranja ishrane dijeteticar – nutricionista vodi racuna o raznovrsnosti ishrane i kroz aktivnosti o zdravoj hrani pomaže deci u korekciji loših navika.

Namera "Privatna predskolske Ustanove  – DECIJI SVET" je da se, uz medusobno dobar kontakt porodice i vrtica, dete razvija u stabilnu individuu, voljenu i podržavanu, sposobnu, komunikativnu, kreativnu i maštovitu. Naš cilj je da od njih stvorimo vredna, radna i kvalitetna bica a dugogodišnje iskustvo nam pokazuje da u tome i uspevamo.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju