Petak,18.04.2014 12:37:22

Coja Tours
 

Ocena: 4.0 od 1 glasa

Coja Tours

www.navidiku.rs

Adresa: Brace Jovanovica 27, Pancevo

Opština:

Grad: Pančevo

Tel: 013/ 351 007, 013/ 354 583

Mob: 063/ 211 537

Web: www.cojatours.com

Osnovni proizvodi/usluge: Coja Tours, vanlinijski prevoz putnika, turisticki aranzmani Pancevo, povoljne turisticke destinacije, kombi prevoz Pancevoz, turisticke agencije Pancevo, povoljne turisticke destinacije, kombi prevoz putnika

 

Coja Tours

 

ARANŽMANI

Zimovanje:

- Austrija

- Francuska

- Italija

- Slovačka

- Poljska

- Bugarska

- Kranjska Gora

- Bohinj

- Mariborsko primorje

- Roglav

- Slovenija

- Bled

- Jahorina

- Beč

- Istanbul

- Dubai

- Kuba

- Tajland

- Indija

- Malta

- Dominikana

- Tunis...

 

KRSTARENJA SVETOM

 

DOMAĆI TURIZAM

Planine:

- Kopaonik

- Zlatibor

- Divčibare...

 

Banje:

- Sokobanja

- Banja Koviljača

- Vrnjačka Banja...

 

Jezera:

- Palićko jezero

- Srebrno jezero

- Borsko jezero...

 

 


 


Poštovani
Želeli bismo da Vam se ukratko predstavimo
 
Turistička agencija „Coja Tours" d.o.o., agencija za turističko posredovanje i vanlinijski prevoz, osnovana je pre 10 godina, i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznata po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Naša agencija je dugim nizom godina uspostavljala, što i dalje čini, uspešnu saradnju sa drugim turističkim agencijama, i na ovaj način dobila titulu jednog od poznatih i izuzetno uspešnih subagenata.

Kao subagent, vršimo prodaju aranžmana u zemlji i inostranstvu, letovanja, zimovanja, jesenji program, novogodišnji program, obilazak evropskih metropola, i na ovaj način nastojimo da pružimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu svojim korisnicima kao i poslovnim partnerima.
Pored subagenture, bavimo se i vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Posedujemo sopstveni vozni park-izuzetno komforni mini busevi koji su uvek na raspolaganju Vama.

Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u suret Vašim zahtevima i željama.

Jer mi smo tu zbog Vas...Postojimo zbog Vas... Dođite, vidite, a naše je da učinimo sve da uživate!

 

Prevoz
 
Pored uspešnog obavljanja subagenture, Coja Tours d.o.o. je i agencija koja se bavi vanlinijskim prevozom putnika i robe u zemlji i inostranstvu kombi vozilima. Posedujemo sopstveni mini vozni park koji se sastoji od 4 kombi vozila:

   1. Mercedes sprinter-kapaciteta 16+1, klimatizovan, komforan, u
      izuzetno dobrom stanju;
   2. Ford tranzit-potpuno nov, prva registracija 2009. godine,
      kapaciteta 16+1, klimatizovan;
   3. Ford tranzit-kapaciteta 8+1, 2005 godište
   4. Volkswagen LT35-2002 godište, namenje osobama sa
      invaliditetom,

Sva navedena vozila su u izuzetno dobrom stanju, klimatizovana, komfona, udobna i namenjena prevozu putnika, a po potrebi i robe.
Ukoliko imate i dodatni prtljag, posedujemo i prilkolicu veličine 1,5m х 2,5m.

Radimo i po principu-od vrata do vrata. Po potrebi dolazimo po Vas na kućnu adresu i vozimo Vas do mesta odredišta. l uvek dolazimo u dogovoreno vreme. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, učinilo je da danas imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji dobro znaju da ćemo im uvek pružiti udoban i što je veoma bitno siguran i bezbedan prevoz sa našim profesionalnim vozačima koji su Vam uvek na usluzi i sve to po pristupačnim cenama.

* USLOVI PREVOZA:

   1. Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačem
   2. Na višednevnim putovanjima korisnik usluga prevoza snosi
      troškove hrane i smeštaja za vozača
   3. Pri formiranju cene prevoza uključeno je: vozač, gorivo, putarina
      u Srbiji
   4. Za putovanja u inostranstvu troškovi se uvećavaju za cene
      putarina, a obračunava se i auto dan
   5. Mogućnost plaćanja kešom ili računom

S obzirom da nemamo fiksni cenovnik, time izlazimo Vama u susret pri formiranju cene prevoza. Pozovite da se dogovorimo!
Moto naše firme je izaći svima u susret i zadovoljiti klijente. Brzina je naša vrlina, a vreme je novac.Štedeći Vaše vreme štedimo i Vaš novac.
Ako do sada niste bili korisnici naših usluga vreme je da to i postanete. Proverite zašto su mnogi zadovoljni nama.

 

Inostrani aranžmani

PRAG

PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan (utorak)
BEOGRAD… Polazak autobusa za Prag u 21:00h (Sava Centar - savska strana). Vožnja pored Subotice, graničnog prelaza Horgoša, pored Budimpešte i Bratislave sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora …

 

2.dan (sreda) …
BRATISLAVA…PRAG …dolazak u Bratislavu jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): KATEDRALA SV. MARTINA, PALATA GRASALKOVIČ, KULA SV. MIHAJLA, NARODNO POZORIŠTE… šetnja romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava, zatim obilazak bratislavskog dvorca. Posle kraćeg odmora nastavak vožnje do Praga. Dolazak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotelu Slavia. Kasno popodne zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim delom grada. Noćenje…

 

3.dan (četvrtak)
PRAG - HRADČANI …doručak, posle doručka polazak na razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodica na srpskom jeziku. Obilazamo DVORAC na HRADČANIMA sa monumentalnom katedralom Sv.VIDA iz 10 veka sa kapelom Sv.VENCESLAVA i grobnicom čeških kraljeva; staru KRALJEVSKU PALATU; baziliku Sv.ĐORĐA, zatim nastavljamo razgledanje kroz Malostranske namjesti. Prelazimo Vltavu KARLOVIM MOSTOM, STARA KULA na mostu, spomenik KARLU IV i Karlovom ulicom dolazimo u Starometske namjesti na STAROGRADSKI TRG sa astronomskim satom “ORLOJ”, razgledanje se zavrsava na VACLAVSKIM NAMJESTIMA. Slobodno popodne u centru Praga. Uvece (fakultativno) odlaska na večeru u jedan od tipičnih nacionalnih restorana. Noćenje.

 

4.dan (petak)
PRAG Doručak. slobodan dan u centru Praga (prporucujemo obilazak jevrejskog geta). Uveče (fakultativno) odlazak na voznju brodom po Vltavi (vecernja panorama Praga) sa buffet večerom uz muziku. Noćenje...

 

5.dan (subota)
PRAG – KARLOVE VARI ...doručak, posle doručka (fakultativno) odlazak na izlet u KARLOVE VARI. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno popodne i veče u centru Praga. Noćenje…

 

6.dan (nedelja)
PRAG… BEOGRAD …doručak, posle doručka napuštanje hotela, polazak za Beograd, vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora… dolazak u Beograd u kasnim vecernjim satima na mesto polaska. (Kraj usluga)

 

 

BUDIMPEŠTA

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda I Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas oko 2 miliona stanovnika: administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova I Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko poznatu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan
Polazak iz Beograda, sa parkinga ispred hotela Kontinental u 24 časa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.


2.dan
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa lokalnim vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdjave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Uveče (fakultativno) odlazak u Čardu (Madjarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.


3.dan
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Beča sa razgledanjem Ringstrasse (Opera, Burgteatar, muzejska četvrt, Rathaus, Parlament, Urania), Hundertvaser kuća, Hofburg (Kraljevska palata), katedrala Stephensdome (XII vek)... Povratak u Budimpeštu. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.


4.dan
Doručak. U 9h napuštanje hotela i polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanom za srpsku istoriju. U 12:30h polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

 

RIM

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan
BEOGRAD – RIM Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za Rim letom JU 404 u 07:05h. Sletanje u Rim u 08:40h. Transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj u hotel. Fakultativno pešačko razgledanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: pjaca Barberini i Via Veneto, vila Borgeze, porta Flaminia, reka Tibar sa svojim mostovima, kolosalna tvrdjava Sv. Andjela, najveća crkva na svetu - crkva Sv. Petra u Vatikanu, vožnja desnom obalom pored jedinog ostrva na Tibru Isola Tiberiana, zatim povratak na “antičku” obalu pored Marceliusovog pozorišta i jedinstvenog brežuljka Kampidolja, pjaca Venecija, cirkus Maksimus, Rimski Forum, centar komercijalnog, političkog i religioznog antičkog Rima, Koloseum trajni simbol antičkog Rima u kome su se ordžavale gladijatorske borbe i borbe sa životinjama, Panteon izgrađen kao hram za bogove u vreme Hadrijana, Španski trg i Španske stepenice, fontana di Trevi uz obavezno bacanje novčića za sreću. Slobodno popodne. Noćenje.


2. dan
RIM - Vatikan Doručak. Slobodno prepodne. Fakultativno: poseta Vatikanu – jedne od najbogatijih i najraznovrsnijih umetničkih riznica na svetu, gde se obilaze: dvorište Dela Pinja, Laoknovo dvorište, sala muza, čuvene Rafaelove četiri sobe sa njegovim remek delima, neponovljiva Mikelanđelova Sikstinska kapela, unutrašnjost crkve Sv. Petra u kojoj se nalazi “Pieta” delo svestranog Mikelanđela.. Slobodno popodne. Noćenje.


3. dan
RIM Doručak. Slobodno vreme za individualni program i šoping. Predlažemo fakultativni, poludnevni izlet i obilazak Vile D’este u Tivoliju, antičkom letovalištu Rimljana. Ova jedinstvena vila je okružena vrtovima i stotinama fontana od kojih su neke oponašale cvrkut ptica, zvuk orgulja ili urlikanje zmajeva. Povratak u Rim. Noćenje

 

4. dan
RIM Doručak. Slobodan dan za individualni program ili shoping. Noćenje.

 

5. dan
RIM – BEOGRAD Doručak. Tri sata pre poletanja transfer do aerodroma u Rimu. Poletanje za Beograd letom JU 405 u 09:30h. Sletanje u Beograd u 11:05h.

 

 

BEČ

4,5 ili 6 dana avionom

Istorija Beča počinje pre oko 4000 godina, dok prvi pisani istorijski izvor datira iz XIIIveka. Područje današnjeg grada predstavlja jednu od najstarijih ljudskih naseobina za šta veliku zaslugu ima njegov položaj.Danas je Beč glavni grad Austrije sa oko 1,7 miliona stanovnika.XVIII vek bio je zlatno doba za građevinarstvo i izgradnju, period uspona i procvata Beča. Došlo je do potpune reizgradnje i rekonstrukcije građevina i gradskih celina u stilu baroka, te su tako izgrađeni mnogobrojni dvorci i palate za plemide od kojih su najpoznatije: palata Šenbrun,Hofburg ,Belvedere.Najvažniji period istorije ovog grada je period od 1804 do 1918 kada je prvo bio prestonica Austriske monarhije, a od 1867 Austrougarske. Krajem I svetskog rata 1918 nastaju nezavisne države: Kraljevina SHS; Čehoslavačka,Poljska,Austrija,Madjarska, I delovi Italije I Rumunije se pripajaju matičnim državama.Danas Beč nudi posetiocu bezbroj atrakcija: Katedrala Sv. Stefana, Opera, Muzejski Kvart,Prater, Grincig, šoping u Marija Hilfer I Kaertner ulicama, kao I bezbrojni restorani I kafei.Beč je takodje I sinonim muzke, jer je ovo domovina Mocarta,Betovena,Hajdna,Lista I Štausa. Zbog svih ovih a i mnogih drugih stvari, za Beč možemo redi da je prava metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodedu ulogu u kreiranju političke scene Evrope i ovog dela sveta.


POLASCI :Svakog dana


PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan
BEOGRAD-BEČ: Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 6.15 čas. Poletanje za Beč u 08.15 čas. ( let JAT JU314). Dolazak u Beč u 09.50 sati.Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.


2. -3; 2.-4; 2.-5 dan
BEČ:
Doručak.Slobodni dani za individualne aktivnosti(fakultativne izlete,šoping, I posete muzejima) Noćenje.

 

4,5. ili 6. dan
BEČ- BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme(Sobe se mogu koristiti do 12.00čas-podne) transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 19.30čas ( let JAT JU 313) . Dolazak u Beograd u 20.55čas.

 

CENA UKLJUČUJE:
-prevoz avionom Beograd - Beč – Beograd na V- klasi( ukoliko nema mesta na istoj mogude putovanje uz doplatu do odgovarajude klase prevoza);

-smeštaj u pladenom hotelu u dvokrevetnim sobama na bazi noćenje sa doručkom(švedski sto); troškovi organizacije aranžmana;


CENA NE UKLJUČUJE:

- aerodromske takse ( plaća se u agenciji);

- transfer aerodrom-hotel i obratno,

- troškovi viziranja 35 eur;

- polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja;

- fakultativni izleti;

- sve ostale napred nepomenute usluge;

 

 

BARSELONA

 

Kada pomislite na zaštitne znake Španije, verovatno prvo pomislite na koridu, flamenko, tortilju... Međutim, bogato kulturno nasleđe ove zemlje nudi mnogo više a jedan od gradova koji su vredni pažnje je i Barselona upravo zbog tog preplitanja geografskih i istorijskih uticaja različitih kultura kojim ovaj grad obiluje.


Barselona je glavni grad autonomne pokrajine Katalonije. Nalazi se na obalama Mediterana, na nekih 120 kilometara od Pirineja i granice sa Francuskom. Barselona nudi mogudnosti posetiocu da peške obilazi delove grada koji su od turističkog značaja, kao što su ostaci rimske kulture, srednjovekovni grad i četvrti katalonskog modernizma. Jedno od najprivlačnijih mesta Barselone je šetalište Las Ramblas koje je svakodnevno prepuno ljudi sve do kasnih nocnih sati. Ovaj grad je poznat I kao metropola modernizma; u njemu je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi njegova najreprezentativnija dela godišnje privlače milione turista iz celog sveta. Najpoznatije delo ovog arhitekte i ujedno najposedeniji arhitektonski objekat u Španiji je katedrala Sagrada Familia(Sveta porodica), koja je ostala nezavršena posle njegove smrti i još uvek se gradi. Predviđa se da de biti završena oko 2020 godine.

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan BEOGRAD-RIM- BARSELONA
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 04:40 čas. Poletanje za Rim u 06:40 čas. ( let AZ 7073 ). Dolazak na aerodrom u Rim u 08:15 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 09:05 cas ( let AZ 74 ). Dolazak u Barselonu u 10:50 čas .Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.


2. dan BARSELONA
Doručak.Poludnevno fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom: Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, hram "Sveta Porodica", avenija Dijagonal, nova Barselona, Španski trg, Mon Žuik i Olimpijski prsten sa stadionom. Smeštaj. Noćenje.


3.dan BARSELONA
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela "Pueblo Espanjol".Povratak u hotel. Noćenje.


4.dan( i 5 dan za polazak 29.11) BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske, šoping ili šetnju. Noćenje.


5.dan(odn. 6 dan za polazak 29.11) BARSELONA-RIM-BARSELONA
Doručak. Nakon doručka transfer do aerodroma. Poletanje za Rim u 11:40 čas ( let AZ 77 ). Dolazak na aerodrom u Rimu u 13:25 cas . Nastavak putovanja za Beograd u 14:50 ( let AZ 594).
Sletanje na beogradski aerodrom u 16:50 čas.

 

CENA UKLJUČUJE:

- prevoz avionom na relaciji Beograd - Barselona - Beograd

- transferi aerodrom-hotel-aerodrom

- smeštaj u hotelu u dvokrevetnim sobama

- usluga na bazi noćenja sa doručkom(švedski sto)

- troškovi organizovanja aranžmana


CENA NE UKLJUČUJE:

- aerodromske takse

- troškovi viziranja 1

- polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja

- fakultativni izleti

- sve ostale napred nepomenute usluge

 

 Domaći turizam

VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka banja se nalazi u centralnoj Srbiji, 200 km od Beograda, na šumovitim padinama planine Goč, na nadmorskoj visini od 230 m. Vrnjačka banja ima lepo uređen park pogodan za šetnju i odmor. U okolini banje se prostiru šume pogodne za duže šetnje, izlete i lov, a zimi je moguće skijanje na planini Goč. Gostima vile su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazeni, pokriveni i nepokriveni teniski tereni, uređene biciklističke staze. U blizini Vrnjačke banje se nalazi veliki broj kulturno - istorijskih spomenika: manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja, Sopoćani, Đurđevi Stupovi, Stari Ras, crkva Lazarica u Kruševcu i srednjovekovni gradovi Maglič i Koznik. Prirodni lekoviti faktori: mineralne vode Vrnjačke banje spadaju u dve kategorije: topla mineralna voda - 36,5 stepeni i hladne mineralne vode – 17 - 25 stepeni.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:


Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu na dan uplate. U slučaju velike promene kursa dinara, nenaplaćeni deo cene aranžmana podleže promeni.


- Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak minimum 5 dana pre polaska.


- Žiralno – uplatom na dinarski tekući račun agencije.


- Platnim karticama – VISA, VISA ELEKTRON, DINA.


- Čekovima gradjana


U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 15), organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje aranžman uz korekciju cene uz pravovremeno obaveštenje putnika . Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.

 

SOKOBANJA

ARANŽMAN OBUHVATA:
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškove organizacije putovanja,


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• prevoz(sopstveni ili svakodnevni brojni direktni polasci autobusa)
• boravisnu taksu (za odrasle 85,00 din dnevno,deca 7 – 15 godina 45 dinara dnevno
• individualne troškove


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:


Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu na dan uplate.
U slučaju velike promene kursa dinara, nenaplaćeni deo cene aranžmana podleže promeni.


- Gotovinski
rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30 % od ukupne cene aranžmana, a ostatak minimum 5 dana pre polaska, osiguranje se plaćaju u agenciji.


- Žiralno
uplatom na dinarski tekući račun agencije.


- Platnim karticama
VISA, VISA ELEKTRON, DINA


NAPOMENA
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 15), MEDITERRANEO TRAVEL zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje aranzman uz korekciju cene uz pravovremeno obavestenje putnika . Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.

 

SOKOBANJA

ARANŽMAN OBUHVATA:

- smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,

- troškove organizacije putovanja,


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- prevoz (sopstveni ili svakodnevni brojni direktni polasci autobusa)

- boravisnu taksu

- individualne troškove.


POPUSTI:
- Deca do 2 godine ne placaju boravak
- Deca od 2-10 godina placaju 50% boravak


USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:


Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu na dan uplate.
U slučaju velike promene kursa dinara, nenaplaćeni deo cene aranžmana podleže promeni.


- Gotovinski 
rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30 % od ukupne cene aranžmana, a ostatak minimum 5 dana pre polaska, osiguranje se plaćaju u agenciji. Žiralno - uplatom na dinarski tekući račun agencije.

 

- Platnim karticama
VISA, VISA ELEKTRON, DINA


NAPOMENA
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 15), MEDITERRANEO TRAVEL zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje aranzman uz korekciju cene uz pravovremeno obavestenje putnika . Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.

 

SOKOBANJA

Srebrno jezero je jedno od najpoznatijih turistickih izletista u Srbiji.Ima lepe pescane plaze,hotel i kamp pored jezera.Jezero je recni rukavac Dunava na 2 km od Velikog Gradista.Zahvaljujuci blizini Beograda (129 km) i ostalih gradova sirom Srbije postalo je veoma popularno za turiste i ribolovce.Dugacko je 14 km,prosecne sirine oko 300m.Nekada je bilo rukavac Dunava a sada je zatvoreno dvema branama.Uslovi za sportove na vodi su odlični.

 

Kontakt


"Coja Tours" d.o.o.

Agencija za turističko posredovanje i vanlinijski prevoz

Braće Jovanovića 27
26000 Pančevo

tel: 013 351 007, 013 354 583
fax: 013 353 759

e-mail: coja.travel@gmail.com
              office@cojatours.com

Kontakt osobe:
Savić Milena, Prokić Katarina, Sandra Stojkova

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (1)

  1. dragan

    Preko vaseg portala sam nasao agenciju Coya Tours i organizovao prijatelju kombi prevoz.Sve pohvale-tacni,precizni...ispostovan dogovor,sasvin dobre cene-svaka cest!

    Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

Preporučite prijatelju