Utorak,27.01.2015 01:23:58

Zubotehnicka laboratorija Strong Dent
 

Ocena: 1.9 od 11 glasa

Zubotehnicka laboratorija Strong Dent

www.navidiku.rs

Adresa: Brace Jerkovica 121, Beograd

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/ 394 1133

Mob: 063/ 206 816

Web: www.strongdent.in.rs

Osnovni proizvodi/usluge: Stomatoloska protetika Beograd, zubna laboratorija Beograd, zubna protetika, zubotehnicka laboratorija Beograd, keramicka krunica Beograd

Strong Dent zubotehnička laboratorija

 

 

Zubotehnička laboratorija STRONG DENT se bavi izradom savremenih zubno - protetičkih nadoknada.

Stečeno iskustvo u vise decenijskom radu na klinici za stomatologiju Vojno medicinske akademije i edukacije u zemlji i inostranstvu kao i aktivno učešće sa preko dvadeset predavanja na kongresima, seminarima, stručnim skupovima, zajedno sa savremenim materijalima i tehnologijom koju nudi naše    tržište garantuje kvalitet.

Mi nudimo stomatolozima saradnju u izradi stomato-protetičkih radova u optimalnom roku i najvećeg kvaliteta. Vlasnik i osnivač STRONG DENTA je 1987. godine uveo u praksu izradu estetičkih atečmena odnosno modelovanje člana  preko atečmena.

Laboratorija za zubnu tehniku ' 'Strong Dent ' ' ima tim iskusnih tehnicara sa dugogodišnjom praksom i iskustvom u zubnoj tehnici.

Spremni smo da prihvatimo sve vrste poslova i odgovorimo na sve zahteve savremene stomatološke protetike. Nudimo izradu svih vrsta fiksnih, mobilnih, kombinovanih radova, Teleskop sistema kruna, frezovanje, ugradnja svih vrsta atečmena. Za izradu u laboratoriji koristimo najsavremenije materijale i načine.

Uz popularne cene i optimalne rokove spremni smo za svaku vrstu dogovora.

Zubna tehnika ' 'Strong Dent ' ' je član udruženja privatnih zubnih tehničara.

Mogućnost poslovanja preko računa

Saradnicima i doktorima uslužno nudimo:


- Bezmetalnu keramiku
- Metal-keramiku
- Teleskopsisteme
- Savremene skeletirane proteze
- Postavu zuba i završavanje skelet. proteza
- Totalne proteze
- Parcijalne pločaste proteze
- Kompozitne krune
- Livene nadogradnje
- Podlaganje proteza
- Reparature
- Frezovanje
- Ugradnja atečmena

  i jos mnogo toga sto zahteva savremena stomatoloska protetikaNa taj način dobijamo čvršći spoj atečmena sa zubom nosačem i izbegavamo prekomerno struganje zuba iz garniture što dovodi do promene boje i čestih reparatura a to je slučaj i kod izrade faseta od kompozitnih materjala.

Taj izum deli sa kolegama, stručno I praktično pokazuje   da   to   što   bolje   primene   u   praksi.
Laboratorija za zubnu tehniku STRONG DENT čini tim od tri tehničara sa dugim iskustvom u struci. Visoki kvalitet i popularne cene su preporuka STRONG DENT laboratorijeza zubnu tehniku.

Fiksni stomato-protetički radovi su veštačke nadoknade čije konstrukcije se mogu izradivati od plemenitih, metal-keramičkih i bezmetalnih materijala. Laboratorija za zubnu tehniku STRONG DENT u najkraćem roku i najsavremenijim materijalima vrši izradu svih vrsta fiksnih stomato-protetičkih radova.

Mobilna protetika

Veštačke zubno-protetičke nadoknade koje se mogu vaditi iz usta nazivaju se mobilnim protezama, one mogu biti totalne, parcijalne, pločaste, savremene skeletirane i kombinovane. Laboratorija za zubnu tehniku STRONG DENT u izradi mobilnih proteza koristi najsavremenije i najkvalitetnije materjale koji se mogu pronaći kod nas, a u dogovoru sa doktorom i poželji pacijenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju