Nedelja,01.02.2015 11:42:57

 

Ocena: 2.6 od 28 glasa

Specijalisticka stomatoloska ordinacija Estetika

www.navidiku.rs

Adresa: Stojana Matica 51, Beograd

Opština: Čukarica

Grad: Beograd

Tel: 011/ 2395 331

Mob: 065/ 600 77 28, 063/ 7776 813

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: stomatoloska zdravstvena zastita, vrhunska protetika, estetska stomatologija, zbrinjavanje anomalija, kozmetska stomatologija

Specijalistička stomatološka ordinacija Estetika

Specijalistička stomatološka ordinacija „Estetika” je smeštena u poslovnom prostoru zgrade u ul. Stojana Matića 51, u centru Ceraka. Ordinacija se nalazi u neposrednoj blizini obdaništa, autobuske stanice autobusa br. 52 i raskrsnice Kosmajske i Jablaničke ulice.

Stomatološka ordinacija „Estetika” je specijalistička ordinacija pre svega iz oblasti stomatološke protetike i radi od 2005. godine.

estetikaVlasnik i preduzetnik ordinacije je prof. dr Miroslav Draganjac.

Miroslav Draganjac (57) ima bogato stručno iskustvo. Posle pripravničkog staža u Medicinskom centru u Kraljevu službovao je 5 godina u  Garnizonskoj ambulanti u Kraljevu. U Vojnomedicinskoj akademiji radio je 27 godina. Na mestu načelnika Klinike za stomatologiju VMA proveo je 4 godine i otišao pre vremena, kao profesor (2011). Miroslav Draganjac je i profesor u Višoj medicinskoj školi u Beogradu od 1999. godine za predmete gnatologije i estetsko oblikovanje nadoknada.


Posebna polja interesovanja Miroslava Draganjca su estetska i kozmetska stomatologija. Na tom polju se istakao kao autor dve knjige: Pokretna parcijalna proteza i estetika i Uvod u estetiku u stomatološkoj protetici.    

Stručna aktivnost se pruža u prijatnom ambijentu sa aspekta ergonomskih kriterijuma. Savremena oprema, u ordinaciji koja je prijatno obojena, značajno utiče na kvalitet rada i na raspoloženje u ordinaciji. U radu se koriste savremeni stomatološki materijali.

Stručna aktivnost se ogleda u pružanju stomatoloških usluga, tj. u lečenju zuba, potpornih struktura i oralnih tkiva, kao i pružanju usluga izrade aparata i zubnih nadoknada radi lečenja, rehabilitacije, funkcija stomatognatog sistema, poremećenih međuzubnih i međuviličnih odnosa i popravljanja izgleda pacijenta.

Specijalistička stomatološka ordinacija „Estetika” u stručnom radu  primenjuje savremene dijagnostičke, preventivne i terapijske metode, uz primenu digitalnog rendgena i pruža usluge iz svih oblasti stomatologije:

- bolesti zuba (plombiranje karijesom oštećenih zuba, endodontsko lečenje zuba, kao i beljenje zuba);
- stomatološka protetika (izrada nadoknada radi lečenja, rehabilitacije funkcija stomatognatog sistema, ispravljanja poremećenih međuzubnih i međuviličnih odnosa i popravljanja izgleda pacijenta);
- parodontologija (konzervativno i hirurško lečenje parodontopatija, uklanjanje mekih naslaga i kamenca primenom ultrazvuka i vazduha pod pritiskom);
- oralna hirurgija (ekstrakcija zuba, incizija apscesa i upućivanje u oralno­hiruršku ordinaciju „Caninus” u Vodovodskoj ulici br. 67)
- dečja stomatologija (prevencija i lečenje svih patoloških stanja u ustima dece  od 3  do 18 godina) i
- ortodoncija (ispravljanje međuzubnih i međuviličnih odnosa kombinacijom mobilnih i fiksnih proteza).   

U radu ordinacije učestvuju konsultanti, poznati stručnjaci iz odgovarajuće stomatološke oblasti.

 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju