Sreda,16.04.2014 09:44:05

 

Ocena: 2.0 od 11 glasa

Feniks dom za stara lica

www.navidiku.rs

Adresa: Kumodraška 76v, Vozdodvac

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/397 34 72

Mob: 060/343 10 07, 060/343 20 07

Web: www.feniksdom.rs

Osnovni proizvodi/usluge: luksuzni staracki domovi, luksuzni dom za stara lica, luksuzni staracki dom

FENIKS DOM ZA STARA LICA

 

Luksuzni dom za stara lica "Feniks" nalazi se na Voždovcu u Kumodraškoj ulici broj 76v na teritoriji Beograda. Započeli smo da svojim radom prvenstveno želeci da osobama trećeg doba, pružimo mogućnost da starost provedu u prijatnom okruženju.

Svoj rad podredili smo potrebama starih lica, odnosno pružanju stručne nege i brige o osnovnim životnim potrebama naših korisnika. U toploj porodičnoj atmosferi, individualnim pristupom svakom starijem licu, trudimo se da olakšamo starost i učinimo je lepšom.

Naše ljubazno, profesionalno osoblje, pobrinuće se o svim zahtevima i potrebama koje naši korisnici imaju, sa željom da im vreme koje kod nas provedu bude ugodno i korisno.

Usluge koje Vam starački dom "Feniks" nudi obuhvataju:

  • - medicinsku negu
  • - stručni socijalni rad
  • - negu i higijenu starih lica
  • - fizikalnu terapiju
  • - usluge stomatologa
  • - radnu terapiju
  • - ishranu korisnika


Luksuzni starački dom "Feniks" smešten u mirnom delu Voždovca, predstavlja najbolji izbor za starije osobe koje žele da aktivno provedu pozne godine svog života. Nije redak slučaj, da mlađi članovi porodice često ne stižu ili ne znaju kako da se adekvatno pobrinu o potrebma starijih članova njihovog domaćinstva.

Upravo iz tog razloga, preporučujemo Vam starački dom "Feniks" u blizini Autokomande. Učinićemo sve što je u našoj moći da starim licima starost prikažemo, ne kao nužno zlo, već kao zanimljiv izazov koji može i treba da bude ispunjen lepim trenucima.

U našem staračkom domu, na raspolaganju su Vam dvokrevetne i trokrevetne kompletno opremljene sobe sa terasom. Posedujemo dnevni boravak i trpezariju, kao i posebne prostorije za fizikalu i radnju terapiju naših korisnika.

Ukoliko se radi o smeštaju osoba sa invaliditetom, kretanje istih podpomognuto je protezama, štakama i hodalicama, a prostorije u kojima borave su prilagođene njihovim potrebama.

Ono na šta posebno obraćamo pažnju jeste društveni život naših korisnika. Pored fizičkog, psihičko zdravlje je bitan faktor za pozitivan odnos sa ljudima u okolini. Sve naše korisnike podstičemo da se međusobno druže, razgovaraju i razmenjuju iskustva kako bi stvorili osećaj pripadnosti novom okruženju.

Putem brojnih društvenih aktivnosti poput šetnje, izleta, proslava rođendana, Nove Godine, društvenih igara i tematskih večeri, trudimo se da unesemo u život naših korisnika dozu kreativnosti i topline.

Luksuzni starački dom "Feniks" Voždovac, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju