Nedelja,01.02.2015 08:41:03

 

Ocena: 2.4 od 249 glasa

Dom za stara lica Medmaris

www.navidiku.rs

Adresa:

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/ 39 44 018

Mob: 069/ 10 62 111

Web: www.medmaris.rs

Osnovni proizvodi/usluge: Dom za stara lica Medmaris, Medmaris dom za stare, Dom za stara lica Vozdovac, Medmaris

DOM ZA STARA LICA MEDMARIS

 

Dom za stara lica MedMaris nalazi se u naselju Jajinci, na opštini Voždovac. Izrađen je po najvišim standardima i opremljen je najmodernijim stvarima i opremom koji su neophodni za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica. Kapacitet doma namenjen je za 30 osoba o kojima brine stručno medicinsko osoblje.

Stanari se u našem domu osećaju kad kod svoje kuće, što nam i jeste bio cilj. Dom za stara lica MedMaris prostire se na 700 kvadrata, i podeljen je na  12 stambenih celina od kojih su 6 apartmani, a 6 dvosobni stanovi. U domu se nalazi i lift kako bi korisnicima doma bilo olakšano kretanje, a posebno osobama koje su u kolicima.

Dom za stara lica MedMaris ima grejanje, a svi stanovi i apartmani opremljeni su kompletno  kuhinjom, garniturama za sedenje, zasebnim kupatilom kao i TV uređajima. Higijena u domu se obavlja svakodnevno i detaljno. Stanari doma su redovno snabdeveni toalet papirom i sapunom, peškiri i posteljina se menjaju redovno, a obavljamo i pranje i peglanje ličnog veša.

Obroci su uvek sveže pripremljeni, raznovrsni i prilagođeni potrebama i zdravstvenom stanju korisnika doma. Hrana se servira u trpezariji, ali i u sobama ako to zahteva zdravstveno  stanje stanara u domu. Svi korisnici doma imaju tri glavna obroka i dve užine.Dom za stara lica MedMaris obezbedio je poseban prostor od čak 70 kvadrata, koji je namenjen za dnevni boravak, društvene aktivnosti i razonodu.

Korisnicima u domu je obezbeđena medicinska nega, a za teže slučajeve imamo saradnju sa medicinskim ustanovama kao što su Belmedic, VMA, IKVB Dedinje…

O zdravstvenom stanju korisnika doma brinu četiri medicinske sestre, lekar opšte prakse i četiri negovateljice. Bez obzira da li su korisnici doma stalni ili povremeni, dnevni medicinski nadzor im je zagarantovan.  Nas staracki dom pruža se i fizikalna terapija koja obuhvata laser terapiju, elektroterapiju, TENS (transkutana elektronervna stimulacija) i IFS (interferentne struje), magnetoterapija.

Dom za stara lica MedMaris brine i o higijeni svojih stanara. Svim korisnicima doma na raspolaganju su frizer, pedikir, manikir i kozmetičar. Osim toga, organizovali smo i radno-okupacione terapije u okviru medicinske nege za sve korisnike doma, kako bi se redovno kontrolisalo  njihovo zdravstveno stanje i kako bi se primenila adekvatna terapija lekovima.

U zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja korisnika doma, obezbedili smo i pregled interniste kardiologa kao i redovnu laboratorijsku dijagnostiku. Ukoliko članovi porodice ne mogu često da dolaze, mi ih putem telefona ili email-a redovno obaveštavamo o zdravstvenom stranju njihovih bližnjih.

MedMaris doo - Beograd

Bulevar Oslobođenja 26 • 11222 Jajinci
TEL..:  011/ 39 44 018
E-MAIL: office@medmaris.rs 
www.medmaris.rs  i  www.staracki-domovi.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (13)

 1. lejla

  Postovani, molim Vas da m,o idgovorite da li trenutno ima mjesta i kolika je cijena boravka uz ostale usluge u VAsem domu, za nepokretnu musku osobu?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ljiljana zdravkovic

  Dobar dan . Interesuje me da li vam trebaju medicinske sestre . Iskusna sestra u penziji ,radila na hirurgiji u KCS

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 1

 3. rade

  Postovani, Interesuje me da lj imate smestaj vikendom.Konkretno me interesuje 03,04,05. 10.2014./nocenje petak i subota/ Pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. jovica

  Interesuje me dali ima mesta i koja je cena ,na mesecnom nivou.hvala.

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. mina vukosavljevic

  dobar dan! zelel bih da znam da li pruzate usluge starijim dementnim licima i koliko kosta mesec dana boravka, da li ima mesta...

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 6. komsija

  Imao sam priliku da proverim kvalitet samog doma, strucnost osoblja i veliku profesionalnost vlasnika. iskreno sve pohvale, sigurno medju 3 prva doma u BG i sire. Pokusavajuci da nadjem bar neku zamerku... razocarao sam se... nema ni jedna! Ne znam cene, ali sam siguran da ne mozete preplatiti!

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 11

 7. sonja

  Srdacno preporucujem Dom za stara lica Medmaris.

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Marina Markovic

  Dobar dan...Ja sam Marina,imam 25 godina i zainteresovana sam za posao negovateljice...Zivim u Jajincima.Nisam radila taj posao ali sam bila u prilici da vijam kako se to radi..Volim medicinu i brigu o starima.Mlada sam i perspektivna i sve sto treba naucicu..Hvala i srdacan pozdrav...Moj kontakt tel je 064 214 7557

  Ocena komentara: Thumb up 5 Thumb down 7

  • Zorana

   Dobar dan! Ja sam Zorana,imam 27 god. Interesuje me da li vam treba negovateljica?Zivim u Vozdovcu.Zavrsila sam medicinsku skolu za laboratorijskog tehnicara.Nisam radila taj posao,ali imam zelju za znanjem i usavrsavanjem. Hvala i srdacan pozdrav... Moja E-mail adresa je zorana.tomovic@gmail.com

   Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Snezana Zoric

  Ja sam po struci andragog. Tim poslom se nisam bavila ali mi je obrazovanje pomoglo da se uspesno bavim cuvanjem starih lica u Beogradu. Poslednje dve godine radila sam kao kuvarica u Virpazaru na Skadarskom jezeru. Ukoliko vam treba radnica za cuvanje vasih korisnika, za ciscenje ili rad u kuhinji kontaktirajte me na 064/975-579. Postovanje!

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. bozidar jovanovic

  ja zivim u nisu i interesuje me stanje u domu u nisu a zeleo bih da znam nesto i o ceni boravka u domu i imate li kompjutere u domu.

  Ocena komentara: Thumb up 15 Thumb down 3

 11. sasa

  mislio sam da ovako nesta postoji samo u inostranstvu

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 7

 12. Tijana

  moze se slobodno reci da je Medmaris najbolji dom u Beogradu... topla preporuka...

  Ocena komentara: Thumb up 37 Thumb down 30

Preporučite prijatelju