Vratite se na mobilnu verziju sajta
Sitni kolači Sitni kolaci - ove poslasticarnice nude veliki izbor sitnih kolaca, pogledajte sve o pravljenju sitnih kolaca za proslavu, kao i cene i akcije za kupovinu sitnih kolaca www.navidiku.rs Sitni kolači

Sitni kolači

Sitni kolači a ogromno zadovoljstvo – ovo bi bio pravi način da se započne tekst o svima nama omiljenim poslasticama. Ovo su kolači veličine jednog zalogaja u kome uživaju sva čula – prelepih su oblika i boja, lepog i prijatnog mirisa a opisivati ukus bi bilo suvišno – jednostavno – morate ih probati!
 
 

Sitni kolači za slavu

Može se slobodno reći, da sitne kolače najpre „okusimo“ očima. Jer, oni su zaista prelepi. Poslastičarnice veliku pažnju poklanjaju načinu na koji će sitne kolače ukrasiti, oni su skladno oblikovani i diskretno dekorisani, pa će predstavljati praznik za oči za vas i vaše goste.
Pošto ste se oduševili i zaljubili na prvi pogled, sada sledi drugo iznenađenje. Izgled nije jedino što je kvalitet sitnih kolača. Kada ih okusite, i kada vam se rastope na nepcima, vi ćete biti sasvim osvojeni!
Profesionalni poslastičari vode računa o tome da koriste odabrane recepte, kao i najkvalitetnije prirodne sastojke. Veštačkih dodataka nema, kao što su razne arome, i slično. Ako baš budete znatiželjni i želeli da čujete po kakvom se receptu prave, iznenadićete se koliko tu ima sličnosti ili istovetnosti sa receptima vaših mama i baka; upravo iz razloga jer se koriste tradicionalni načini za pripremu sitnih slavskih kolača.

Sitni kolači – iskustva

Majstori ovog zanata često vole da se igraju različitim kombinacijama ukusa i aroma. Ljudi vole da dobiju nešto sasvim klasično i tradicionalno, ali takođe im se dopada ideja da svoje goste iznenade nekim novim momentom, zanimljivim „šmekom“ u ukusu sitnih kolača, koje ranije niko nije probao.
 
 
Možete se odlučiti za kocke sa plazmom, kocke sa smokvama, šumsko voće, ili uvek popularne čupavce; Dobar izbor su čokoladne urme ili čokoladne šljive, grilijaš bombice ili svakom neodoljive, rafaelo kuglice; Mogućnosti dalje vode ka uvek lepim minjonima, sa alvom ili lešnikom, kesten pireom, a tu su i  karamel i tropiko minjoni; Odličan izbor su sitni kolači u obliku srca, te medene kocke... 
Koliko različitih vrsta sitnih kolača, utoliko šarenija, raskošnija i bogatija trpeza.
Kao što vidite, mašti nikada kraja, a vi odabirom raznih kombinacija sitnih kolača priuštite svečanost vašim gostima, kako za oči tako i za nepca. 

Sitni kolači – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1350 do 1500 dinara za kilogram sitnih kolača, u zavisnosti od njihove kombinacije. Cena se odnosi i na mrsne i na posne kolače.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od poslasticarnica gde mozete naci ponudu za kupovinu SITNIH KOLACA

Sitni kolači :

Sitni kolači su neizostavni na svakoj slavskoj trpezi - pogledajte različite vrste kolača

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Sitni kolači
Napišite komentar:
Ljubinka Sreckovic

Petak, 08.07.2016. 10:59

Veoma je tesko u danasnje vreme pronaci kvalitetne sitne kolace. Istovremeno, jako je tesko da mi savremene zene koje radimo izdvojimo vreme samo za ove kolace. Bitno je da sitne kolace kupite tamo gde za njihovo pravljenje koriste iskljucivo kvalitetne sastojke.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 11:49

Po meni su posni kolaci sastavni deo svake posne slave. Mada, volim kada je i mrsna slava a imam sitnih kolaca. jedino sto nije dobro to je da ukoliko se prejedete od njih, nece vam biti dobro nekoliko dana.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 09:04

Sitni kolaci mogu da budu veoma skupi narocito tokom sezone. E sad, ukoliko odlucite da ih dobro platite da vam ih naprave u nekoj proverenoj poslasticarnici, onda je svakako to najbolje resenje za vas.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 12:14

kakva je samo to slava bez sitnih kolaca, verovatno ne vredi nista posebno. Zbog toga je unedljivo najbolje da angazujete Anci kolace i da vam ona napravi sve veoma profesionalno.

Jana Stankovic

Utorak, 22.11.2016. 02:25

Kada pricamo o kkvalitentim sitnim kolacima, samo treba da posetite poslasticarnicu Balkan Cake si vise nemate nista oko toga da brinete.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 12:28

Ja bas volim sitne kolace ali je problem u tome sto kada su oni bas dobri moraju da budu i bas skupi.

Nikolina Pantelic

Utorak, 27.12.2016. 07:06

Verujte mi na rec, kvalitetne sitne kolace ne mozete da platite ispod 1200 dinara po kilogramu.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 12:35

Mislim da kvalitetni sitni kolaci moraju da se plate bar 1300 dinara po kilogramu.

Marta Dencevic

Utorak, 31.01.2017. 09:15

Koliko mi se samo cini, sto se ovih kolaca tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo po meni i nije bas toliko vazno.

Janko Zivanovic

Petak, 10.02.2017. 02:06

Sto se sitnih kolaca tice, oni su zaisat nesto posebno ali je zapravo problem u tome sto poprilicno nezgodno mogu da se uvale u stomak.

Simona Vucinic

Sreda, 01.03.2017. 02:06

Sto se ovih kolaca tice, naravno da je sitni kolaci nesto sto je jako lepo. Jedina je stvar u tome da oni nisu ni malo jeftini.

Todor Markovic

Utorak, 21.03.2017. 10:23

Po pitanju ovih kolaca, sigurno je kvalitet nesto sto je zaista i vise nego sto treba da bude narocito dobrog kvaliteta.

Lea Stankovic

Utorak, 04.04.2017. 10:05

Sto se sitnih kolaca tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je manje vazno i bitno.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 06.04.2017. 11:01

Kako god da okrenete, sitni kolaci su zaista nesto posebno. Ukoliko se vec odlucite d abas njih kupite, svakako je to nesto sa cime biste pre ili kasnije trebali da se pomirite.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 20.04.2017. 12:39

Ukoliko nesto po meni valja u celoj prici onda su to sitni kolaci koji zaista treba da budu nesto posebno.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 04.05.2017. 09:33

Ukoliko su ovakvi kolaci ukusni oni u svakom slucaju zlata vrede kako god da okrenete.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 18.05.2017. 07:47

U svakom slucaju nisu oni ni malo naivni kako god da okrenete.

Milen Jovanovic

Ponedeljak, 04.09.2017. 11:59

Ukoliko postoji neko resenje koje nije previse idealno, onda je to pravi sitne kolace tokom leta. kao i sto ovde mozete da vidite, svi ljudu kazu da su im posni kolaci uglavnom teski. Mozete sad da razmislite koliko samo to moze da bude tesko po suncanom vremenu.