Vratite se na mobilnu verziju sajta
Restoran Kod Kapetana ( 5.0 ) broj glasova: 4 1

Restoran Kod Kapetana

Adresa: Kej oslobodjenja 43, Beograd

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Kontakt

Tel: 011/21 0XXX011/21 03 950kliknite na XXX da vidite ceo broj

Mob: 063/80 3XXX063/80 30 741kliknite na XXX da vidite ceo broj

Radno vreme

Danas: 10:00 - 24:00

Pon: 10:00 - 24:00

Uto: 10:00 - 24:00

Sre: 10:00 - 24:00

Čet: 10:00 - 24:00

Pet: 10:00 - 24:00

Sub: 10:00 - 24:00

Ned: 10:00 - 24:00

Otvoreno još: 07h:13m

Osnovni proizvodi/usluge: Restoran Kod Kapetana Beograd, Restoran Kod Kapetana u Beogradu, Restoran Kod Kapetana radno vreme

RESTORAN KOD KAPETANA


Restoran Kod Kapetana je prijatno mesto smešteno na obali Dunava, pri kraju Dunavskog keja u Zemunu, kojim sa puno umeća i iskustva kormilari neobični kapetan Dragan Martinković. Ovaj restoran u punom smislu reči baštini, odličnu reputaciju nekadašnjeg restorana Dionis, koji je tokom devedesetih godina bio kultno mesto, vođeno od strane ovog uglednog beogradskog ugostitelja.

Sve ljubitelje dobre i kvalitetne kuhinje, u restoranu Kod Kapetana očekuju riblji specijaliteti od morske i rečne ribe, sveži plodovi mora, kao i kulinarski specijaliteti od divljači. Morski program, uključuje, između ostalog prstace, gambore i ribu (rep od grdobe, list, fratar, zubatac, brancin, škarpina, sanpjer, kernja). Takođe, svi ljubitelji riblje čorbe mogu svakodnevno uživati u svežoj i ukusnoj čorbi od rečne i morske ribe.

Kuvari restorana Kod Kapetana preporučuju specijalitete, koje spremaju po strogo čuvanim i neotkrivenim receptima, kao što su buzara sa prstacima i gamborima, kao i hobotnica na kapetanov način. Od rečne ribe, primamljiva je somovina na žaru, somovina na mlinarski, dunavski i smedervski način, smuđ na žaru itd.

Kapetanova kuhinja nije zaboravila ni na sve ljubitelje mesa kojima nudi bogat asortiman: biftek, piletinu i ćuretinu na sto načina, teletinu na žaru i u raznim sosovima. Za sve istinske gurmane, tu je prvoklasna njeguška pršuta, kao i vanserijski Paški i Grbaljski sirevi, poreklom iz Crne Gore. Svim ljubiteljima neobičnih ukusa, koji žele da probaju nešto novo, vlasnik restorana Dragan Martinković preporučuje biftek u ananasu, kombinaciju koja se jako dobro uklapa.

Na meniju restorana Kod Kapetana, pogotovo u zimskom periodu, nalazi se širok izbor divljači i lovačkih specijaliteta, kao što su: pašteta od zeca i pašteta od fazana kao predjelo, a od glavnih jela tu su fazan u sosu od pomorandže, patka u sosu od višnje, više vrsta gulaša (divlja svinja ili srna), špikovana ili rolovana srnetina.

Pored vrhunskih specijaliteta, za pun užitak u resotranu Kod Kapetana nudimo Vam raznovrstan izbor domaćih i stranih vina, bezalkoholna pića i kafu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje ponudiće Vam svu neophodnu pomoć pri izboru Vašeg omiljenog jela. Vrhunski kvalitet usluge, raznovrsna ponuda i ekskluzivnost glavne su karakteristike našeg restorana, koje su nas preporučile kod najšireg kruga klijenata koji nam se uvek rado vraćaju.

Komentari:

Marko Pesic

Četvrtak, 18.06.2015. 01:18

Restoran Kod Kapetana je bukvalno predivan. Ususkan sa svih strana, predivan pogled i preukusna hrana. Sve pohvale! Odlicni ste!!!

Marko Bjelic

Sreda, 20.05.2015. 10:28

Najbolji riblji specijaliteti na Dunavskom keju. Restoran kod Kapetana je za svaku preporuku!!

Milos Jovanovic

Utorak, 28.04.2015. 03:59

Cesto idem u restoran Kod Kapetana.Ubedljivo najbolji riblji specijaliteti!

rista

Sreda, 21.11.2012. 12:57

slazem se sa prethodnim komentarom, restoran kod kapetana je pre svega beogradski kutak za prave boeme...

Rale Pendrek

Petak, 02.11.2012. 11:58

Kod kapetana je jedan od onih restorana u starom boemskom fazonu, nista nalik ovim novim Beogradskim restoranima. Stvar je ukusa.

Sinisa

Ponedeljak, 22.10.2012. 12:05

Dobar riblji restoran. Kod kapetana je jedan od onih retkih restorana u Beogradu u koji idete zbog dobre klope.