Hladna predjela | ||
1. Njeguški pršut | 1200 din 5 |
|
2. Goveđi pršut | 1200 din 4 |
|
3. Zakuska "Terasa" (Sir, kajmak, njeguški i goveđi pršut, kulen, prebranac) | 750 din 1 |
|
4. Paleta domaćih belih sireva | 720 din 0 |
|
5. Paleta domaćih delikatesnih sireva | 1250 din 0 |
|
6. Cezar salata | 850 din 2 |
|
7. Tatar biftek | 1840 din 1 |
|
8. Salata sa mariniranim lososom i dresingom od milerama i rena | 1050 din 0 |
Topla predjela | ||
1. Rizoto sa vrganjima i crnim tartufima | 1290 din 1 |
|
2. Rizoto sa paprikom, kozijim sirom i pinjolima | 980 din 1 |
|
3. Pirinčane nudle sa kari-kokos sosom i ćufticama od lososa | 1050 din 1 |
|
4. Fetućine sa gamborima, vrganjima i tartufima | 1250 din 2 |
|
5. Pakeri sa pršutom i tartufima | 1250 din 0 |
|
6. Pići sa paradajzom i pestom | 920 din 1 |
Supe i čorbe | ||
1. Teleća čorba | 350 din 4 |
|
2. Juneća supa sa domaćim rezancima | 310 din 1 |
|
3. Krem čorba od vrganja | 370 din 0 |
Glavna jela | ||
1. Gurmanska mućkalica | 960 din 0 |
|
2. Ćureći sote sa lisičarkom i vrganjima | 1310 din 0 |
|
3. Ragu od junećeg filea sa Marsalom i grilovanom guščijom džigericom | 2000 din 0 |
|
4. Ćuretina sa mlincima | 1250 din 1 |
|
5. Biftek na žaru | 1750 din 0 |
|
6. Peper stek | 2000 din 1 |
|
7. Biftek u soku od 4 vrste bibera | 2000 din 0 |
|
8. Biftek "a la chef" (Grilovana guščija džigerica i sos od borovnice) | 2100 din 1 |
|
9. Rolada od bifteka i guščije džigerice sa sosom od tartufa | 2600 din 1 |
|
10. Svinjski medaljoni sa pršutom, mocarelom i pesto sosom | 1300 din 0 |
|
11. Pileći odresci "Tvrđava" | 1070 din 3 |
|
12. Medaljoni od jelenskog mesa sa sosom od trnjina i rtanjskog čaja | 1800 din 2 |
|
13. Pačje grudi "Kalemegdan" | 1520 din 0 |
|
14. Teleći kotlet “Café de Paris“ | 1720 din 1 |
|
15. Mešano meso | 1150 din 7 |
|
16. Ćevapi | 720 din 1 |
|
17. Leskovački uštipci | 790 din 0 |
|
18. Domaća kobasica sa prebrancem | 890 din 1 |
|
19. Taljata od bifteka servirana na rukoli sa listovima parmezana | 1810 din 0 |
Salate | ||
1. Šopska salata | 350 din 1 |
|
2. Srpska salata | 315 din 0 |
|
3. Mix zelenih salata | 320 din 0 |
|
4. Rukola salata | 320 din 0 |
|
5. Rukola salata sa dodatkom (Chery paradajz, pinjoli, parmezan, mocarela) | 440 din 0 |
|
6. Sveži kupus | 280 din 0 |
|
7. Mešana salata | 360 din 0 |
|
8. Ljute papričice 1 kom | 100 din 0 |
Morski specijaliteti | ||
1. Losos terijaki | 1390 din 8 |
|
2. Brancin | 3480 din 3 |
|
3. Orada | 3480 din 3 |
|
4. Orada u sosu od gambora i šafrana | 1700 din 10 |
|
5. Lignje na žaru | 1100 din 2 |
Deserti | ||
1. Suva pita | 310 din 0 |
|
2. Krempita | 320 din 2 |
|
3. Kolač od maka | 320 din 1 |
|
4. Tiramisu | 370 din 1 |
|
5. Čokoladni kolač sa pomorandžom i čokoladom | 370 din 1 |
|
6. Čokoladni sufle | 475 din 0 |
|
7. Sladoled | 330 din 3 |