PREDJELA | ||
1. Dalmatinska, Hnjeguš pršuta | 1200 din 8 |
|
2. Goveđa pršuta | 1200 din 6 |
|
3. Tatarski biftek, tost, puter | 1800 din 4 |
|
4. Guščja džigerica, tost, puter | 1600 din 1 |
|
5. Prebranac, kajmak | 450 din 4 |
|
6. Pihtije | 450 din 1 |
|
7. Sjenički sir | 450 din 3 |
|
8. Tanjir sireva | 990 din 11 |
|
9. Kozji sir, sir iz ulja ili Selam | 600 din 2 |
|
10. Mladi sir ili Mocarela | 440 din 1 |
|
11. Pekorino / Parmezan | 560 din 2 |
|
12. Sir iz ulja sa tartufima | 750 din 3 |
|
13. Karpaćo od bifteka, rukola, pinjoli | 960 din 6 |
ČORBE I SUPE | ||
1. Teleća, pileća ili jagnje čorba | 350 din 4 |
|
2. Potaž od pečuraka ili povrća | 280 din 4 |
|
3. Riblja čorba | 320 din 4 |
|
4. Goveđa supa | 320 din 4 |
JELA SA ROŠTILJA | ||
1. Biftek, grilovan (350gr) | 2000 din 9 |
|
2. Teleći kotleti, grilovani | 1400 din 5 |
|
3. Teleći medaljoni, grilovani | 1600 din 5 |
|
4. Domaće kobasice, dimljene | 880 din 8 |
|
5. Pljeskavica ili ćevapčići na grilu | 700 din 4 |
|
6. Pljeskavica ili ćevapčići na kajmaku | 800 din 10 |
|
7. Leskovačka pljeskavica | 800 din 3 |
|
8. Gurmanska pljeskavica | 880 din 1 |
|
9. Gurmanski uštipci | 880 din 3 |
|
10. Vešalica u maramici | 1000 din 1 |
|
11. Bela vešalica | 1300 din 3 |
|
12. Bela vešalica u maramici | 1300 din 7 |
|
13. Dimljena bela vešalica | 1300 din 5 |
|
14. File, grilovan | 1300 din 3 |
|
15. Jagnjeći kotleti, grilovani | 1400 din 2 |
|
16. T-bon stek (kg) | 3500 din 1 |
|
17. Ramstek (400gr) | 1600 din 3 |
SPECIJALITETI OD PILETINE | ||
1. Pileće belo | 800 din 2 |
|
2. Punjeni medaljoni | 900 din 8 |
|
3. Rolovano pileće | 950 din 4 |
|
4. Piletina sa susamom ili kao štapići | 950 din 4 |
|
5. Batak grilovan u salamanderu | 950 din 1 |
|
6. Pileće u gorgonzola sosu ili u pet sireva | 1050 din 0 |
|
7. Pileće u sosu od pomorandže | 950 din 3 |
|
8. Pileće u sosu od tri vrste pečuraka | 1050 din 7 |
GURMANSKI SPECIJALITETI | ||
1. Jagnjeće ili Teleće pečenje (kg) | 3100 din 21 |
|
2. Svinjska kolenica pečena / barena (kg) | 1500 din 2 |
|
3. Teleća kolenica ispod sača | 1800 din 4 |
|
4. Teleća glava u škembetu | 1000 din 3 |
|
5. Karađorđeva šnicla (400gr) | 1200 din 5 |
|
6. Odrezak "Franš" na kajmaku, grilovan | 1200 din 0 |
|
7. Odrezak "Franš" na grilu | 1100 din 1 |
|
8. Punjeni file na grilu | 1200 din 2 |
|
9. Punjeni file na kajmaku | 1300 din 2 |
|
10. Domaći tanjir "Franš" | 1600 din 5 |
|
11. Mućkalica | 950 din 0 |
|
12. Mućkalica "Franš" | 1300 din 2 |
|
13. "Čudesni tanjir" - za dve osobe | 2600 din 4 |
SALATE | ||
1. Srpska sa sirom | 350 din 0 |
|
2. Srpska | 320 din 1 |
|
3. Paradajz | 290 din 0 |
|
4. Zelena salate | 190 din 1 |
|
5. Sladak kupus | 190 din 0 |
|
6. Šargarepa | 190 din 0 |
|
7. Svež krastavac | 290 din 0 |
|
8. Kukuruz u pavlaci | 290 din 1 |
|
9. Šarena salata | 290 din 0 |
|
10. Celer salata | 260 din 0 |
|
11. Rukola | 380 din 1 |
|
12. Čeri paradajz | 380 din 1 |
|
13. Rotkvice | 190 din 1 |
|
14. Rejn | 190 din 1 |
|
15. Kiseli krastavac | 250 din 0 |
|
16. Kisele paprike | 250 din 0 |
|
17. Kiseli kupus | 250 din 0 |
|
18. Turšija | 250 din 0 |
|
19. Pečene paprike | 300 din 0 |
|
20. Domaći ajvar | 300 din 1 |
|
21. Ljuta papričica u ulju ili sveža | 70 din 0 |
|
22. Grčka salata | 420 din 0 |
|
23. Urnebes salata | 390 din 1 |
Sve cene jelovnika restorana Frans podlozne su izmenama. Za tacne cene i kompletan meni preporucujemo da kontaktirate telefonom restoran Frans.