Vratite se na mobilnu verziju sajta
Lorenzo i Kakalamba restoran ( 5.0 ) broj glasova: 27 2

Lorenzo i Kakalamba restoran

Adresa: Cvijiceva 110, Beograd

Opština: Palilula

Grad: Beograd

Kontakt

Tel: 011/329 XXX011/329 53 51kliknite na XXX da vidite ceo broj

Mob: 064/808 XXX064/808 78 06kliknite na XXX da vidite ceo broj

Osnovni proizvodi/usluge: Lorenzo i Kakalamba cenovnik, Lorenzo i Kakalamba restoran cene cena, Lorenzo i Kakalamba restoran jelovnik, Lorenzo & Kakalamba meni

  • Hladna predjela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Kakalamba predjelo (za 2 osobe) pirotski kačkavalj, pirotski beli sir, pečenica, goveđa pršuta, trljana salata, domaći ajvar 1380 rsd
  • 2 Lorenzo predjelo (za dve osobe) bruskete sa paradajzom i bosiljkom, toskanski krostini sa pilećom džigericom, italijanska pršuta i kobasica, pekorino sir sa pikantnim jagodama 1390 rsd
  • 3 Srbija 100% (peglana kobasica, duvan čvarci, ajvar, domaći kajmak) 1450 rsd
  • 4 L&K Daska (za 2 osobe) selekcija brusketa, domaća proja, italijanska pršuta, goveđa pršuta, selekcija sireva, pikantne šumske jagode 1580 rsd
  • 5 Goveđi karpaćo sa dimljenom salatom i klicama wasabi salsa sa rotkvicama 1080 rsd
  • 6 Pileći patè sa pomorandžom serviran na dasci sa tostiranim toskanskim hlebom i puterom 740 rsd
  • 7 Patè od guščije džigerice sa šumskim borovnicama 1580 rsd
  • Topla predjela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Pečene crvene paprike punjene sirom, uvaljane u kukuruzno brašno 580 rsd
  • 2 Melanzana parmigana (plavi patlidžan, paradajz pelat, mocarela, parmezan, zapečeni u peći) 650 rsd
  • 3 Topal Đubek (grilovani staroplaninski mladi kačkavalj, poslužen uz čeri paradajz, bosiljak i rukolu) 680 rsd
  • 4 Pečeni kozji sir sa toskanskim prelivom (preliv od maslina, kapara i paradajza, na rukoli) 780 rsd
  • Salate
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Caprese salata (paradajz, mocarela, bosiljak, eksta devičansko maslinovo ulje) 650 rsd
  • 2 Salata Toskana (miks zelenih salta, kruška, sir pekorino, preliv aćeto balzamiko, orah) 680 rsd
  • 3 HPS salata (miks zelenih salta, badem, kozji sir, rukola, celer, pečena bundeva i cvekla) 690 rsd
  • 4 Cezar salata (grilovani pileći file, iceberg, rukola, čips od pančete, Cezar preliv, krutoni) 850 rsd
  • 5 Karpino salata (miks zelenih salata, rukola, čeri paradajz, kozji sir, tikvice ) 690 rsd
  • 6 Salata od lignji (lignje sa dresingom od pomorandže, bananom i crnim susamom, servirane na miksu zelenih salata) 860 rsd
  • Supe / Čorbe
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Goveđa supa sa ručno rađenim knedlama ili domaćim rezancima 320 rsd
  • 2 Teleća čorba 350 rsd
  • 3 Dnevni krem potaž od povrća 370 rsd
  • 4 Dnevni potaž pola/pola 370 rsd
  • Testenine / Rižota
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Ručno rađene raviole punjene sa rikotom, spanaćem i parmezanom (u sosu sa puterom i žalfijom) 790 rsd
  • 2 Ručno rađene raviole u sosu sa pršutom i parmezanom 850 rsd
  • 3 Ručno rađene taljatele "Alla Bolognese" (po tradicionalnom receptu) 850 rsd
  • 4 Ručno rađene taljatele sa piletinom, tikvicama i parmezanom 840 rsd
  • 5 Špagete "Al Paćino" (maslinovo ulje, beli luk, slanina, pršuta, čeri paradajz, pelat, rukola, parmezan) 880 rsd
  • 6 Lazanje ručno rađene po tradicionalnom receptu (bolonjeze sos, bešamel sos, parmezan, zapečeno u rerni) 840 rsd
  • 7 Njoke sa četiri sira 850 rsd
  • 8 Rižoto sa bundevom, pančetom i pekorino sirom 880 rsd
  • Glavna jela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Pileći file sa hrskavom kožicom punjen gorgonzolom (serviran sa sotiranim povrćem, velute kremom i lešnikom) 980 rsd
  • 2 Gratinirana ćuretina (zapečeni ćureći file u aromatičnom krem sosu, servirana sa njokama) 1180 rsd
  • 3 Dimljena vešalica na kajmaku 1050 rsd
  • 4 Svinjski kotlet u medu 860 rsd
  • 5 Skalopine od teletine sa suvim šljivama i marsala vinom 1380 rsd
  • 6 Biftek na grilu (sa hrskavim krompirima i grilovanim povrćem) 1680 rsd
  • 7 Toskana taljata od bifteka (rukola, parmezan, aćeto balzamiko sos) 1680 rsd
  • 8 Mlada jagnjetina sa krompirom 1380 rsd
  • 9 Teletina sa krompirom 1350 rsd
  • 10 Grilovani losos na miksu zelenih salata (opcija: dimljeno) 1480 rsd
  • 11 L&K tuna (tuna taljata sa crnim susamom servirana sa wasabi pireom) 1780 rsd
  • Pice
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Margarita (pelat, mocarela, bosiljak) 630 rsd
  • 2 Napoli (pelat, mocarela, inćuni, kaperi, masline) 680 rsd
  • 3 Kaprićoza (pelat, mocarela, praška šunka, šampinjoni, masline, bosiljak) 770 rsd
  • 4 Lorenzo (pelat, mocarela, patlidžan, pikantna kobasica, pečene paprike, tikvice, čeri paradajz, masline, bosiljak) 880 rsd
  • 5 Kakalamba (pelat, jaje, slanina, papričice, sušenica, pirotski kačkavalj, pečena paprika) 860 rsd
  • Sikter mandža
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Šnenokle (penasti desert od belanaca u domaćem vanil kremu) 300 rsd
  • 2 Baklava 280 rsd
  • 3 Domaća pita sa suvim šljivama 280 rsd
  • 4 Cheese cake sa malinom 380 rsd
  • 5 Domaća čokoladna torta 380 rsd
  • 6 Topla italijanska torta sa jabukama i vanil kremom 280 rsd
  • Vinska karta
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Gewurztraminer 1750 rsd
  • 2 Tamjanika 1850 rsd
  • 3 Pinot Grigio 2000 rsd
  • 4 Sauvignon blanc 2000 rsd
  • 5 Chardonnay 2100 rsd
  • 6 Aura 1600 rsd
  • 7 Rosseto 1700 rsd
  • 8 Prokupac 2100 rsd
  • 9 Cabernet Sauvignon & Merlot 2200 rsd
  • 10 Prosecco Marsuret 1900 rsd
  • 11 Mumm Cordon rouge 9800 rsd
  • 12 Moet&Chandon Champagne 10200 rsd
  • 13 Dom Perignon Champagne 24000 rsd
  • Vina na čašu
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Tamjanika 370 rsd
  • 2 Sauvignon Blanc 420 rsd
  • 3 Chardonnay 420 rsd
  • 4 Aura 320 rsd
  • 5 Prokupac 420 rsd
  • 6 Cabernet Sauvignon 440 rsd
  • 7 Bermet 320 rsd
  • 8 Porto Lbv 460 rsd
  • 9 Prosecco 380 rsd
Jelovnik i cenovnik restorana Lorenzo i Kakalamba
* Sve cene iz meni -a su informativnog karaktera i restoran Lorenzo&Kakalamba zadrzava pravo izmenacena