Sreda,28.01.2015 01:03:18

 

Ocena: 2.7 od 43 glasa

Polovni namestaj iz uvoza Euroantik

www.navidiku.rs

Adresa: Zrenjaninski Put 5a, Beograd

Opština: Palilula

Grad: Beograd

Tel: 011/ 7317 499

Mob: 065/ 8555 584

Web: www.euroantikbg.com

Osnovni proizvodi/usluge: polovan namestaj iz uvoza, polovan namestaj iz uvoza cene, polovan namestaj iz inostranstva, prodaja namestaja iz uvoza, polovni namestaj iz uvoza beograd

EUROANTIK

 

EuroAntik je prvi u Srbiju doneo polovan nameštaj iz Holandije. Prodaja nameštaja iz uvoza profilisana je znalačkim odabirom. Unoseći već godinama u vaše domove šarmantnu rustiku, strogu klasiku, modernu... uvek nameštaj od punog drveta –  EuroAntik sledi vanvremene estetske kodekse kojima se čovek današnjice uveliko vraća zamoren hladnim linijama unificiranog savremenog, kao što se vraća remekdelima velikana holandskog slikarstva.


Izbor pravog estete jeste polovan holandski nameštaj zato što je nameštaj od punog drveta rađen da večno traje. I zato što nameštaj od punog drveta ima dušu jer drvo ima dušu, kao i ruka koja ga oblikuje. Zašto stilski nameštaj iz Holandije?  „Stil je sâm čovek“! Prodaja nameštaja iz uvoza u našem salonu predstavlja čin iznad profanog čina prodaje nameštaja: predstavlja priliku za uživanje u univerzalno lepom. Pa ako ne možemo u svoj ambijent uneti platna Rembranta i Vermera, možemo zaviriti u flamanske slike i na njima prepoznati holandski nameštaj uvek i samo od punog drveta, kakav prodaje EuroAntik – polovan, a u izvanrednom stanju.


Prodaja nameštaja iz uvoza u salonu EuroAntika obezbeđena je dugom saradnjom s lojalnim holandskim partnerima, spremnim da udovolje visokim zahtevima izgleda i očuvanosti svake vitrine i komode, garniture, relaks-fotelje, stola, stolica,  ormana i škrinja u kojima se čuvaju slatke tajne. Osvetlite pozornicu sopstvenog življenja svetlošću holandskih lampi, lustera! Prošetajte našom  izložbom  vekovnog evropskog nasleđa! Dotaknite toplinu najboljeg punog drveta od kojeg je nameštaj satkan, bacite pogled na različnost okova, rezbarija, intarzija;  utonite u tapacirung meke kože, pliša, vunenog štofa, brokata!


Naš polovan nameštaj iz inostranstva je po cenama pristupačan svačijem džepu. Cene su više nego prihvatljive, prilagođene Vašim mogućnostima; o načinu plaćanja ćemo se dogovoriti. Naša prodaja holandskog polovnog nameštaja podrazumeva i nabavku prema vašim potrebama za dimenzijama, oblicima, stilom, bojom! Željeno će stići pravo iz zemlje cveća! Ako se Vi predomislite, rastaćemo se prijateljski do sledećeg viđenja u našem salonu. Jer, NAŠ POLOVAN HOLANDSKI NAMEŠTAJ NE OSTAJE BEZ KUPCA!

 

Pogledajte i nase ostale web prezentacije:

POLOVAN NAMESTAJ BEOGRAD:
www.polovannamestajbeograd.com
 
PRODAJA POLOVNOG NAMESTAJA:

www.prodajapolovnognamestaja.com
 
PRODAJA NAMESTAJA BEOGRAD:
www.prodajanamestajabeograd.com
 
POLOVNI NAMESTAJ EUROANTIK:
www.namestajeuroantik.com

 

 

Za povratak na pocetnu stranu salona namestaja kliknite na "  Saloni namestaja u Beogradu "


Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (2)

  1. svetlana milutinovic

    interesuju me spavace sobe i cene,pozeljno slika i cena.Hvala

    Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 0

  2. Vesna Nikolcov

    Divnih stvari ima samo nema istaknutih cena ! :)

    Ocena komentara: Thumb up 8 Thumb down 0

Preporučite prijatelju