Ponedeljak,26.01.2015 04:06:36

AMC posudje
 

Ocena: 3.7 od 26 glasa

AMC posudje

www.navidiku.rs

Adresa: Bilecka 31/2, Voždovac

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/405 72 67, 011/398 83 24

Mob: 064/110 46 92

Web: www.ancora.rs

Osnovni proizvodi/usluge: amc posudje, posudje beograd, kvalitetno posudje, prodaja posudja, amc srbija

AMC POSUĐE

 

Sedište firme "Ancora" je na Voždovcu u Bilećkoj ulici broj 31/2, u Beogradu. Proizvod čijim se uvozom i veoma uspešnom distribucijom na teritoriji Srbije i Crne Gore, bavimo već više od 40 godina jeste AMC posuđe.
 
Nenadmašan kvalitet AMC posuđa, uslovio je činjenicom da je ovo izvanredno posuđe našlo svoje mesto u domovima velikog broja naših zadovoljnij kupaca. Putem direktne prodaje, svakodnevno našim potencijalnim kupcima predstavljamo naše proizvode, sa željom da im omogućimo da se zdravo hrane i poboljšaju svoj kvalitet života.
Direktna veza sa kupcem i individualni kontakt, daju nam mogućnost da Vam ponudimo praktične savete po pitanju ishrane i pripremanja jela.
 
Okupivši do danas milione naših sugrađana, ljude širom srbije i Crne Gore, na našim AMC prezentacijama i druženjima, učinili smo značajan korak i uputili Vas ka filozofiji zdravog načina života i uživanja u spremljenoj hrani. Približavali smo našim kupcima nutricionistička naučna saznanja, koja su veoma važna za zdravlje cele porodice.
 
Naše AMC posuđe odgovorilo je na izazove moderne kuhinjske tehnologije i omogućilo Vam da na veoma jednostavan način, uz mnogo uživanja pripremate Vašu omiljenu hranu za prijatelje i članove porodice. Kvalitetno AMC posuđe pretvorilo je proces kuvanja u pravu umetnost i vid zabave, za sve generacije.
 
Tokom godina minulog rada i prodaje AMC posuđa, ostali smo verni svom sloganu:
"JESTI BOLJE - ŽIVETI BOLJE"
 
Naša želja je da utičemo na kvalitet Vašeg života, pružajući Vam mogućnost da spremate zdravu hranu, koja zadržava sve svoje hranljive sastojke. Kvalitetno AMC posuđe, izrađeno je po najvišim standardima od vrhunskih materijala, koji mu omogućavaju dugotrajnost i savršeno funkcionisanje.
 
Kada je u pitanju prodaja posuđa AMC, začetnici smo i slobodno možemo reći pioniri u poslovima direktne prodaje kupcima. Naše ljubazno osoblje, sve potencijalne kupce stručno informiše o mogućnostima, prednostima i glavnim karakteristikama našeg AMC posuđa.
Spremni su da odgovore na sva Vaša pitanja i ponude Vam konkretnu pomoć ukoliko se odlučujete za zdraviji i bolji način života.
 
Posebno nam zadovoljstvo predstavlja činjenica da ni posle 4 decenije naši AMC proizvodi nisu izgubili na svojoj vrednosti, kada se uporede sa konkurentnim proizvodima i bezličnom kupovinom posuđa putem interneta i u sopping centrima.
 
Kvalitet iznad svega.
Firma "Ancora" i posuđe AMC, Beograd, Srbija.
 
 Pogledajte detaljniju ponudu iz kategorije: " Posuđe u Beogradu "
 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (16)

 1. Dušan

  Imam posuđe AMC od 1993. ,pokvario mi se poklopac na loncu /sekokvik/ , ne zaptiva . Takođe mi se oštetio tajmer. Kako to mogu nabaviti i po kojoj ceni u Novom Sadu ili Beogradu. Hvala unapred. Ovo posuđe je izvanredno ali sada bez sekokvika i tog tajmera nema pravu funkciju a u kući smo navikli na to posuđe i kao ludi smo bez njega. UNAPRED MNOGO HVALA.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Urim Bekteshi

  Поштовани, имам АМЦ лонце још од 1980 година копљене у СР Немачкој. Интересује ме како могу набавите пластичне ручке за поклопце јер су оне оштећене од дугог коришћења. Поздрав и Струге-Македонија 03.10.2014

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. goga

  Poštovani.Imamo AMC posuđe 15 g., ali nam je potrgan poklopac.Kolika je cijena novog poklopca kod Vas?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 4. aleksandar

  dobio sam jedan vas proizvod,ali ne posdujem uputstvo o upotrebi,da li se moze nabaviti kod vas???radi se o aparatu atmosfera 3000 automatic,bio bih veoma zahvalan na pomoci.pozz!!!

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 5. mirjana

  Interesuje me gde se u Novom Sadu nalazi vaše predstavništvo. Potrebna su mi uputstva o pravilnom koriščenju AMC sudova koje sam nasledila od svekrve. Do sada nisam koristila vaše sudove. Unapred hvala! Srdačan pozdrav!

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 4

  • Olgica Savic

   Postovana Mirjana, Uz svaku garnituru kupac dobija kuvar Bon Apetit u kome se nalaze i opsta uputstva o pripremi ,a i raznovrsni recepti.U Novom Sadu imam savetnike,i zato je najbolje da nas pozovete kako bi Vas uputili na najblizeg savetnika. Srdacan pozdrav, Olgica Savic

   Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 6. nedjeljko.

  imamo amc posuđe još od 1973 i uvijek ga koristimo i potpuno je nezamjenljivo u našoj kužini u njega je lako i jednostavno kuvati sa manje energije i sa manje ili nikako vode hrana uvijek ukusna i lijepo izgleda ko kupi takvo posuđe nema razloga da se pokaje jer je vrhunac kvaliteta

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 1

 7. vlada

  Posedujem AMC posudje i jos pregrst delova za kuhijnju posluzavnici,soljice itd.Hteo bih da prodam,sve je novo neotpakovano,kupljeno 80-tih.DA li znate ko otkupljuje to posudje.Hvala!

  Ocena komentara: Thumb up 40 Thumb down 0

  • Dragica

   koja je cena amc posudja konkretno me zanimaju serpe,tiganji

   Ocena komentara: Thumb up 17 Thumb down 15

 8. Milka

  Zivim u Banjaluci.Od 1990 imam lonac sa sekokvikom.Poklopcu su se pokvarili ventili.Kako mogu da to dovedem u red.Ovaj lonac je za mene idealan ,a sada ga ne mogu koristiti.Gdje postoji najblizi servis?

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 5

 9. Ancora OMS

  Postovana, Sve informacije u vezi servisa mozete dobiti gore navedenim brojevima a nasa adresa je Bilecka 31/2,Vozdovac,Beograd.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 10. bosiljka antonijevic

  Posedujem AMC posudje vise od 25 godina ,a bila sam i aktivni saradnik do 1999 ,odnosno do bombardovanja.Sada me interesuje gde mogu da zamenim ili servisiram svoja oba sekokvika,naime gume su propale.To sam nekada radila u Novom Sadu ,ali bih volela da mi kazete ,ako postoji servis u Beogradu gde to mogu da obavim. Unapred hvala .

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

 11. Miroljub Pavlovic

  Pozdrav svima suđe vam je dobro ali mi imamo jedan problem posle prve upotrebe velike šerpe ostale su nam fleke sa unutrašnje strane pri vrhu šerpe a takođe isto i na poklopcu sa unutrašnje strane ,probali smo sa par stvari da očistimo ali ništa ne pomaže ( tečnost protiv kamenac ,sirće, pranje u mašinu ) ali fleke tj. tačke dalje ostaju .Dali možete da nam objasnite šta je u pitanju.Unapred hvala i pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 7

 12. Ancora O.M.S.

  Postovani Miroljube,posto Vas nemamo u evidenciji nasih kupaca molimo Vas da nam odgovrite da li na dnu posude pise AMC ili nesto drugo posto su se pojavili falsifikati.

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 90

 13. Pavlovic Miroljub

  Pozdrav, i hvala na pažnji koju posvećujete vašim bivšim a i možda budućim kupcima , a evo zašto vi nas nemate u vašem registru , naime mi smo ovu šerpu dobili na poklon od naših prijatelja i ona je kupljena u Švajcarsku .Što se tiče oznaka ona ima sledeće oznake na dnu sa spoljašne strane . zvezda Pat.reg.zvezda AMC 18077.Još jednom vam hvala na interesovanju i puno uspeha u vašem daljem radu.

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Ancora O.MS.

  Poštovani Miroljube,promene koje ste naveli da su se pojavile na posudi verovatno potiču od neadekvatne upotrebe,tj.usled korišećenja visoke temprature pri pripremi hrane odnosno pregrevanja posude.Pošto ste posudu dobili na poklon verovatno niste dobili neophodna objašnjenja i uputsva za korišćenje AMC posuđa jer upotreba AMC posđa zahteva drugaciji pristup pri pripremi hrane u odnosu na druge vrste posuđa.Pretpostavljamo da je zbog toga došlo do pojave fleka.Pozivamo Vas da nam se javite na naše telefone kako bi Vam na najbolji nacin ukazali sve prednosti i pravilan način upotrebe posude koju posedujuete.

  Ocena komentara: Thumb up 17 Thumb down 92

Preporučite prijatelju