Četvrtak,29.01.2015 04:03:23

 

Ocena: 4.2 od 17 glasa

Nesta doo - proizvodnja, prodaja i ugradnja parketa

www.navidiku.rs

Adresa: Kružni put 20, Beli Potok; Marka Oreškovica 4

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/ 394 32 55; 011/ 243 73 81

Mob: 065/ 4308 708

Web: www.nestaparketi.co.rs

Osnovni proizvodi/usluge: hrastov parket cene, bukov parket cene, jasenov parket cene, brodski pod beograd, brodski pod cene, drvena stepenista po meri

NESTA DOO  -  PROIZVODNJA,  PRODAJA  I UGRADNJA  PARKETA

 

Nesta doo je preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu, proizvodnju i usluge, osnovano 1998. godine kao porodična firma. U početku se bavila izvozom rezane građe na tržište Grčke, međutim, u poslednjih 8 godina osnovna delatnost ovog preduzeća je proizvodnja i prodaja klasičnog parketa.

U našoj ponudi se nalazi hrastov parket, jasenov parket i bukov klasičan parket, hrastov brodski pod kao i parket od termotretiranog drveta: graba, jasena i bukve. Garantujemo suvoću našeg parketa kao i kvalitet obrade. Svaki paket je upakovan u termoskupljajuću foliju kako bi se sprečilo primanje relativne vlage iz vazduha.

Kod nas možete kupiti i lepkove i lakove različitih proizviđača ( Duga, Welhem, ER lak, Pakom, Murexin, Unihem) kao i parket lajsne i sokle različitih dimenzija. Takođe, vršimo opremanje enterijera po vašim merama i željama. Za Vas pravimo kuhinje, drvena stepeništa po meri, police, komode od masivnog drveta, hrasta ili bukve.

Vršimo uslugu suženja i skraćenja postojećeg parketa na dimenzije po vašoj potrebi. Ugradnja parketa po sistemu "ključ u ruke".

HRASTOV  PARKET

Kod nas najprodavanija vrsta parketa. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetno pouzdanim mehaničkim svojstvima, velikom trajnošću i savršenim nijansama žućkasto-smeđe boje.

HRASTOV  BRODSKI  POD

Radimo od slavonskog hrasta u širini od 140 mm, dužini 500-1.800 mm, debljini 20.4 mm – obrušen. Na svakoj daščici su oborene (naglašene) ivice. Brodski pod se radi u tri klase pri čemu cene zavise od kvaliteta: SELEKT,  NATUR  i  RUSTIK

BUKOV  PARKET

Drvo bukve je ujednačeno bele boje, a parenjem se dobija crvenkasta nijansa. Gustina drveta je jedna od najvećih, ako se radi o domaćim vrstama, što govori da je drvo velike čvrstoće i trajnosti.

JASENOV  PARKET

Drvo jasena ima mirnu teksturu pravilnih linija i nežne žućkasto-bele nijanse. Jasen je po svim tehničkim osobinama (čvrstoće i trajnosti) veoma sličan hrastu.

DRVENA  STEPENIŠTA  PO  MERI  I  OPREMANJE  ENTERIJERA

Po vašoj želji izrađujemo drvena stepeništa po meri i opremamo svaku vrstu enterijera. Izbor je praktično neograničen. Pozovite nas da se dogovorimo telefonom.

CENE  PARKETA

Cene parketa zavise od klase parketa. U našoj ponudi se nalazi hrastov, jasenov i bukov parket, klasifikovan u 4 klase: ekstra “E”, prvu “S”, drugu “R” i treću “VS” klasu.

 

 • -       Ekstra klasu ”E” u karakteriše ujednačena boja, paralelna drvena vlakna kao i mirna i idealna struktura drveta. Parketi klase “E” imaju najveće cene.
 • -       U prvoj “S” klasi dolazi do manjih odstupanja u pogledu boje, bez beljike i čvorova, sa vidljivom strukturom drveta.
 • -       Drugu “R” klasu karakteriše neujednačena boja sa učešćem beljike i sitih, zdravih čvorova. Ovde je struktura drvenih vlakana grublja i izraženija je priroda drveta.
 • -       U trećoj „VS“ klasi dolazi do velikih odstupanja u boji, krupnijih čvorova kao i mogućnoasti postojanja uboda mušice. Parketi iz ove klase imaju najniže cene.

 

Cene za jasenov, hrastov i bukov parket kao i cene za brodski pod možete potražiti na našoj internet stranici: www.nestaparketi.co.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (3)

 1. Deana

  Molim Vas da mi pošaljete cene hrastovog broddkog poda za sve kategorije . Hvala unapred

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. "AMBIENT" Novi Sad

  Molimo za ponudu bukobog i hrastovog parketa Hvala Direktor prodaje Slobodan Manojlović

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Tanja Krstic

   Poštovani gdine Manojloviću, Molim Vas da nas kontaktirate direktno putem email-a nesta_doo@yahoo.com ili na telefon 011/3943-255. Srdačan pozdrav, Tanja Krstić

   Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 4

Preporučite prijatelju