Ponedeljak,26.01.2015 06:01:47

 

Ocena: 4.0 od 15 glasa

HYGOLET toaletni prsten - daska

www.navidiku.rs

Adresa: Nehruova 68, Beograd

Opština: Novi Beograd

Grad: Beograd

Tel: 0116164041

Mob: 063/30 80 57

Web: www.hygolet.rs

Osnovni proizvodi/usluge: wc daska, wc daske, wc solje, wc solja

HYGOLET TOALETNI PRSTEN - DASKA

 

Inovativan proizvod na tržištu švajcarskog kvaliteta "Hygolet" higijensko rešenje za Vašu WC šolju, pomerilo je granice sanitarnih uslova kako u javnim toaletima tako i u onim u Vašem domu ili firmi.

Svesni činjenice koliko se bakterija i virusa dnevno sakupi u javnom toaletu, odnosno koliko ljudi korisi javne WC šolje sigurno ste se osećali nelagodno kada ste i sami bili prinuđeni da koristite iste. Saznanje da se više nećete mučiti sa razlicitim papirnim koricama kako biste obložili WC dasku u javnom toaletu, znatno olakšava proces posete istom.

Toaletni prsten za WC šolje, odnosno WC daske pruža Vam najevidentniji nivo zaštite od bakterija i drugih nečistoća koje su opšte pristutne u svakom WC-u. Dovoljno je samo da stavite ruku preko senzora aparata pod nazivom Hygoplast da bi se automatski zamenila plastična navlaka na WC dasci. Budući da je predviđena za jednokartnu upotrebu zaštitna navlaka se posle svake upotrebe menja odnosno uništava što znači da ona koju Vi budete koristili je čista i nekorišćena.

Izuzetno laka za instaliranje na svim WC šoljama, WC daska "Hygolet" može da zameni Vašu postojeću dasku brzo i jednostavno. Kada se potroši rolna "Hygolet-a", istu poput menjanja rolne toalet papira uklonite i zamenite novom. Predviđeno je korišćenje jedne rolne 125 puta. Njeno odlaganje ne zagađuje životnu sredinu jer je napravljna od lako razgradivog materijala.

Upotrebom proizvoda "Hygolet", higijenskog sedišta za WC daske smanjićete mogućnost zapušenja WC šolje toalet papirom koji ste do sad koristili za oblaganje iste, kao i troškove za otčepljenje toaleta. Takođe znatno ćete uštedeti novac namenjen za kupovinu sanitarnih sredstava za čišćenje toaleta i javnih wc-a.

Ono čemu najviše treba pridavati značaj se smanjena mogućnost prenošenja zaraze putem kontakta sa nečistim WC daskama. Zdravlje uvek treba da Vam je na prvom mestu, zato povedite računa o njemu.

Posedovanje "Hygolet" higijenskog rešenja za WC šolju, ostaviće utisak na zaposlene u Vašem preduzeću, a naročito na Vaše poslovne partnere.

Garancija od 2 godina, govori mnogo o kvalitetu našeg proizvoda.

Kupcima "Hygolet" toaletnog prstena preko portala NAVIDIKU.RS odobrava se maksimalan popust.

Kupcima preko portala NAVIDIKU>RS odobrava se maksimalan popust. 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju