Subota,19.04.2014 09:36:12

 

Ocena: 5.0 od 2 glasa

Rakocevic Autoservisna oprema

www.navidiku.rs

Adresa: Obrenovacka 4. deo 18

Opština: Čukarica

Grad: Beograd

Tel: 011/ 25 23 756

Mob:

Web: www.rakocevic.rs

Osnovni proizvodi/usluge: demonterka, balanserka, masina za centriranje trapa, dizalica za auto servis, vulkanizerska oprema

RAKOČEVIĆ AUTOSERVISNA OPREMA

 

Ukoliko trazite profesionalnu opremu za Vas auto-servis ili vulkanizersku radnju onda ste na pravom mestu. Nase preduzece je od 1990. godine zastupnik cuvenih proizvodjaca ove opreme BEISSBARTH (Nemacka) i CEMB (Italija) koji se nalaze na trzistu autoservisne opreme vec vise od 70 godina. Sva oprema je kompletno proizvedena u Evropi od kvalitetnih i testiranih komponenti, i poseduje sve potrebne evropske sertifikate.

Uz proizvode pruzamo kompletnu pratecu podrsku koja ukljucuje garanciju, servis, odrzavanje, obuku personala itd. Nas lager uvek poseduje oko 90% neophodnih rezervnih delova za sve uredjaje iz nase ponude. Rezervni delovi su iskljucivo nabavljeni od originalnog proizvodjaca.

Listu nasih kupaca cini vise od 200 autocentara i autoservisa kao sto su Autokomerc, Delta-M, BMW Radulovic, Beoguma, Adam, Opel Circom, Volkswagen Canji, Automax Toyota i drugi.

Mašine za demontažu guma

U ponudi imamo kompletan program masina za montiranje i demontiranje pneumatika za putnicka i teretna vozila. Sve masine poseduju automatski nacin rada a u zavisnosti od potreba mozete izabrati modele koji su specijalno namenjeni za rad sa najnovijim tipovima guma kao sto niskoprofilne, run-flat, PAX i druge. Demonterke za teretni program namenjene su za sve autobuse, kamione i poljoprivredna vozila precnika tocka do cak 56”.

Pogledajte sve masine iz kategorije demonterka za putnicki i teretni program.

Mašine za balansiranje guma i točkova

Ako je Vasoj profesionalnoj vulkanizerskoj radnji potrebna precizna i pouzdana masina za merenje debalansa gume i felne ne morate dalje da trazite. Sada na jednom mestu imate najsiri izbor balanserki za putnicki i teretni program – digitalni poluautomatski modeli za kupce sa manjim budzetom, i kompjuterski automatski modeli za kupce sa vecim zahtevima. Sve masine poseduju potrebne CE sertifikate.

Pogledajte kompletnu ponudu iz kategorije balanserka za putnicka i teretna vozila.

Mašine za podešavanje geometrije trapa

Slozeni sistemi vesanja na savremenim vozilima zahtevaju odgovarajuce dijagnosticke uredjaje za precizno podesavanje geometrije trapa. Oprema koju Vam nudimo ne samo da ce odgovoriti na takve zahteve vec ce Vam i obezbediti dugorocan obrt i brz povracaj ulozenih sredstava. Sve masine za reglazu trapa su bazirane na kompjuterskoj tehnologiji i poseduju merne CCD senzore najnovije generacije.

Izaberite Vas model iz kategorije masina za centriranje trapa za putnicka i teretna vozila.

Dizalice

Autoservisna dizalica je jedan od najvaznijih uredjaja u savremenom auto-servisu. Mi Vam nudimo standardni program dizalica koji obuhvata dvostubne, cetvorostubne, makazaste i pantograf dizalice nosivosti od 3000-5000 kg. Takodje Vam nudimo i dizalice za vulkanizersku radnju koje su neophodne prilikom izmene guma.

Pogledajte nasu ponudu iz kategorije dizalica za auto servis i vulkanizersku radnju.

Oprema za vulkanizere

Kod nas mozete nabaviti pratecu opremu za vulkanizersku radnju kao sto su pneumatski pistolji za odvijanje tockova, vulkanizerske pegle, tegovi za balansiranje i ostalo.

Saznajte koje artikle nudimo u kategoriji vulkanizerska oprema.
 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju