Sreda,03.09.2014 06:36:55

Enterio design - ograde i kapije od inox-a
 

Ocena: 4.8 od 4 glasa

Enterio design - ograde i kapije od inox-a

www.navidiku.rs

Adresa: Sergija Nikolica 12/1, Beograd

Opština: Zvezdara

Grad: Beograd

Tel: +381 11 3047 323

Mob: +381 65 549 1460

Web: www.enteriodesign.rs

Osnovni proizvodi/usluge: proizvodnja ograda, prodaja kapija, prodaja ograda Beograd, kapije cene

Enterio design - ograde i kapije od inox-a

 

 
Firma "Enterio Design" smeštena je na opštini Zvezdara, u ulici Sergija Nikolića 12/1. Započevši sa svojim radom 2000-te godine, velikim trudom i zalaganjem stvorili smo prepoznatljiv brend na našim prostorima kada je reč o proizvodnji i prodaji ograda, kapija i gelendera.
 
Direktnim uvozom materijala od poznatih svetskih proizvođača, našim proizvodima obezbedili smo visok kvalitet i dugotrajnost. Sa željom da zadovoljimo različite ukuse i budemo Vaš prvi izbor kada Vam zatrebaju kapije i ograde, konstantno radimo na proširenju naše ponude i modernizaciji proizvoda.
 
Proizvodnja i prodaja dekorativnih ograda i kapija od inoxa kao i toplocinkovanih ograda za građevinske objekte, firme "Enterio Design" odgovoriće i na kriterijume najzahtevnijih klijenata. Domen naših usluga obuhvata maloprodaju, veleprodaju i montažu naših proizvoda.
 
Ponosni smo na činjenicu da naše ograde i kapije ukrašavaju brojne objekte širom naše zemlje i u BiH. Činjenica da njihov sjaj ne bledi tokom vremena i da su postojane kao prvog dana, istuču ih od konkurentnih proizvoda.
 
Inox ograde su veoma zahvalan izbor, jer ne zahtevaju održavanje. Njihova otpornost na spoljašnje uticaje, a prvenstveno na koroziju, čini ih preporučljivim za različite objekte. Za veoma kratko vreme nakon montaže naših inox ograda, uvidećete njihovu isplativost. 
 
Savršeno rešenje za Vaše terase i dvorišta, u vidu funkcionalnog, atraktivnog i veoma lakog proizvoda za održavanje. Napravljene od ekološkog materijala, nerđajućeg čelika, naše prohrom-inox ograde, daju svoj doprinos i zaštiti životne sredine.
 
Originalnim dizajnom, elegantnim oblikom i trajnošću materijala, ograde i kapije čijom se proizvodnjom i prodajom firma "Enterio Design" bavi, duži niz godina ulepšavaće Vaše okruženje, i svakako doprineti uštedi Vašeg novca.
 
Ono što bismo posebno želeli da istaknemo je novina u našoj ponudi, panel ograde za poslovne objekte, skladišta, viknedice, benzinske stanice, auto centre i slične objekte.
 
U dogovorenom roku izvršićemo isporuku i ugradnju naših kapija i ograda od inoxa. Po izvršenju radova, dobijate i garanciju na naše usluge.
 
Naše inox ograde i kapije, savršeno se slažu sa brojnim materijalima poput stakla, mermera, drveta i PVC stolarijom. Uređenje enterijera uz ograde i kapije iz naše ponude nikad nije bilo lakše i interesantnije. Objektu po Vašem izboru daćete jedinstven i elegantan izgled, idejnim rešenjima koja možemo da Vam ponudimo u vidu ograda i kapija od inoxa.
 
Takođe naše ograde i kapije možemo da izradimo i po Vašem nacrtu. Sve što zamislite mi ćemo realizovati i ulepšati Vaš dom ili poslovni objekat. Ograde i kapije za dvorišta, balkone, stepenice kao i prohromski rukohvati i gelenderi, po najpovoljnijim cenama.
 
Proizvodnja i prodaja vrhunskih ograda i kapija. Firma "Enterio Design" Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (1)

  1. Aleksandar

    Planiram da postavim novu kapiju a ova koja je kod vas na slici mi se izuzetno svidela pa me zanima cena koja bi bila za takvu kapiju sirine 5 m. telefon :0642444913 email adresa gedeonaleksandar@hotmail.com

    Ocena komentara: Thumb up 7 Thumb down 0

Preporučite prijatelju