Vratite se na mobilnu verziju sajta
Auto delovi Mazda Mazda auto delovi - ove prodavnice auto delova nude Mazda delove, saznajte sve vezano za Mazda auto delove, kao i cene i akcije za Mazda auto delove www.navidiku.rs Auto delovi Mazda

Auto delovi Mazda

Odgovorno održavanje i povremena popravka ili zamena pojedinih auto delova osnovni su koraci koje svaki vozač i vlasnik automobila mora redovno preduzimati. Jedino na taj način možete biti  sigurni da Vas vozilo neće neočekivano izneveriti na putu. O pravom trenutku za servis ili proveru svog Mazda automobila možete se informisati veoma lako. Dovoljno je da pogledate u servisnu knjižicu vozila ili posetite odabranog servisera.

Nabavka i ugradnja delova za Mazdu 

Korisnici Mazda automobila na našem tržištu mogu nabaviti auto delove za različite modele ovog poznatog japanskog proizvođača automobila među kojima su sledeći: Mazda 2 delovi, Mazda 3 delovi, delovi za Mazdu 6, delovi za Mazdu RX-8, Mazda Tribute delovi, Mazda CX-7 delovi, Mazda CX-3 delovi, itd.
Zahvaljujući ovlašćenim dobavljačima auto delova, u našoj zemlji se mogu kupiti delovi nekih od  najpoznatijih svetskih proizvođača među kojima su i auto delovi za japanske automobile. Kvalitet delova raspoređen je po kategorijama, a u ponudi su: OEM delovi, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 
Auto delovi za Mazdu dostupni su u maloprodaji i veleprodaji. Poželite li da zamenite određeni deo na svom vozilu, pružiće Vam se mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, opcija slanja na adresu potrošača brzom poštom ili ličnog preuzimanja kod dobavljača.

Kategorije Mazda auto delova

Dobavljači auto delova na našem tržištu obezbeđuju delove za Mazdu 3, delove za Mazdu 6, Mazda CX-3 delove, kao i delove i prateću opremu za druga vozila marke Mazda iz  kategorija auto delova koje slede:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cena Mazda auto delova

Iskustva vlasnika Mazda automobila svedoče da su cene originalnih novih auto delova najviše, iako su oni i najpouzdaniji. Niže cene kopije, polovnog ili repariranog dela, s druge strane, ne mogu uvek da pruže željeni kvalitet. U procesu kupovine i ugradnje auto dela uvek treba biti oprezan i voditi računa o garanciji kvaliteta dela i stručnosti servisera pri ugradnji.
Mali servis za Mazdu 3 (zamena svih filtera i ulja) staje u proseku oko 12000 dinara. Kako se svi automobili razlikuju, a i tarife servisera variraju, ovaj iznos treba uzeti samo kao orijentir. 
Ako se ne pridržavate redovnih provera i servisa svog automobila, stavljate u opasnost kako sebe, tako i sve druge učesnike u saobraćaju. Obaveštenost o stanju sopstvenog vozila i odgovorno odvoženje automobila na automehaničarske i autoelektričarske provere dužnost su svakog savesnog vozača.
 
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Auto delovi Mazda
Napišite komentar:
Stojance Ristovski

Sreda, 13.07.2016. 11:43

Mazda je veoma kvalitetno vozilo, bez obzira na model o kojem govorimo. Mazde su stabilan i pouzdana vozila ali vec godinama u nazad i veoma kvalitetna za odrzavanje.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 15.08.2016. 10:03

Vozio sam Mazdu 6. Bio sam poprilicno zadovoljna. Ono sa cime nisam bio zadovoljna je cena odrzavanja.Bukvalno gde god sam otisao, drali su mi kozu sa ledja.

Marko Petrovic

Petak, 16.09.2016. 08:41

Mazda ima veoma kvalitetne delovi ali je generalno problem da se dodje kod njih. takodje, nema ih ni nesto puno na otpadima.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 07.11.2016. 02:31

Samo posetite Japan auto i kako mi kaze moj sin, sigurni smo da se necete pokajati.

Jana Stankovic

Petak, 25.11.2016. 06:44

Po pitanju ove vrste auto delova, najbolje resenje je da posetite radnju Max Auto. Prema tome, to je radnja u koju po tom pitanju mozete da imate puno poverenje.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 12.12.2016. 12:03

Mazda je bas onako zahvalan auto. Ukoliko se vec odlucite da je kupite, odmah treba da znate da je potrebno da ja na vreme servisirate.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 29.12.2016. 08:08

Mazda je ipak veoma skupo vozilo za odrzavanje tako da se kupovina delova za ovo vozilo ni malo ne isplati.

Petar Jankovic

Sreda, 18.01.2017. 09:45

Mazdini auto delovi su zaista odlicni. Jedino je na neki nacin problem cena tih delova koja pri tome ipak nije bas toliko popularna.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 01.02.2017. 07:18

Vozili smo mazdu kao porodican automobil nekoliko godina. Imali smo sa njom bas dobro iskustvo. E sad, jedino sto nam je na neki nacin bio manji problem je to sto je bila veoma skupa za odrzavanje.

Janko Zivanovic

Utorak, 14.02.2017. 12:31

Sto se mene licno tice, po pitanju Mazde zaista ne mozete da racunate na neke posebne delove i na to da budu jeftini.

Marta Dencevic

Subota, 04.03.2017. 03:13

pre svega smatram da je do kvalitetne Mazde veoma tesko doci. Sve drugo je manje vazno.

Todor Markovic

Četvrtak, 09.03.2017. 08:47

Nema sta, Mazda ima zaista odlicne auto delove.

Simona Vucinic

Četvrtak, 23.03.2017. 07:03

Ovo vozilo ima odlicne auto delove u ciji kvalitet je u svakom slucaju potrebno da se pre ili kasnije sami uverite.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 07.04.2017. 12:49

Sto se mene licno tice, Mazda ima odlicne auto delove. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Lea Stankovic

Petak, 21.04.2017. 11:56

Sto se tice auto elova za Mazdu, kvalitet je sigurno nesto do cega cete pre ili kasnije da dodjete. Nista tu po meni nije neobicno.

Filip Milutinovic

Petak, 05.05.2017. 10:43

Tesko da kada govoriom o Mazdi mogu da postoje kvalitetniji delovi.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 18.05.2017. 01:09

Po pravilu, nisu ovi auto delovi bas toliko skupi kao sto mozda na prvi pogled izgleda.

Dragan Stojanovic

Nedelja, 11.06.2017. 03:21

treba mi soferka za mazdu 121 godiste99 zadnji brisac i bravu sa kljucem za gepekcena hvala unapred

Milen Jovanovic

Ponedeljak, 11.09.2017. 12:32

Po mom licnom misljenju, najvaznije do svega je pre svega da se auto delovi za mazdu plate na jedan pravi nacin a tek sve posle toga moze da bude dalje sekundarno po tom pitanju. Druge stvari u ovom slucaju i nisu bs previse vazne.