Petak,24.10.2014 12:18:49

 

Ocena: 3.8 od 25 glasa

Masaze Bali Detox

www.navidiku.rs

Adresa: Skadarska 9, Beograd

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel: 011/ 3246 105

Mob: 065/ 66 55 654

Web: www.balidetox.com

Osnovni proizvodi/usluge: Bali Detox masaza, masaza za gospodu, masaze za gospodu, Cena masaze u Beogradu

Masaže Bali Detox

bali-detox bali-detox

bali-detoxU srcu Beograda nalazi se salon za masažu "Bali Detox". U Skadarskoj ulici broj 9, pronadjite savršen sklad unutrašnje energije duha i tela. Relaksacija, detoksikacijeai psihofizički odmor na jednom mestu u izuzetno prijatnom ambijentu salona "Bali Detox" očekuju Vas i pozivaju da postanete jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Potpuni užitak u tajnama masaže nije više privilegija samo holivudskih filmskih zvezda. Prvi centar za detoksikaciju i opuštanje mišića po celom telu u veoma ugodnom ambijentu osmišljenom tako da zadivi sve one koji vole egzotična indonežandska ostrva, "Bali Detox" centar predstavlja jedinstven kutak za Vaš savršen odmor. Prepuštanjem i uživanjem u spretnim rukama naših terapeuta doživećete neverovatan preporod organizma i veoma verno ćete moći da osetite mirise morske vode i zrake zalazećeg Sunca na Vašoj koži.

"Bali Detox" centar nudi Vam jedinstven metod čišćenja organizma preko stopala. Vaša stopala imaju više od 70 akupunkturnih tačaka i hiljade osetljivih nervnih završetaka. Masiranjem odnosno pritiskom ovih tačaka usko povezanih sa ljudskim mozgom, srcem i drugim organima uspostavlja se ravnoteža u telu i dolazi do izbacivanja štetnih materija iz organizma. Pomoću vode i nisko frekventne struje preko 4000 pora vrše čišćenje Vašeg organizma.

Možete se po Vašoj želji opredeliti za različite vidove masaže "Bali Detox" centra:

 • - Bali Detox masažu
 • - relax masažu
 • - anti stress masažu
 • - sportsku masažu
 • - anticelulit masažu
 • - terapeutsku masažu
 • - masažu stopala (refleksologija)

 


DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Svakodnevno smo okruženi različitim toksinima koji narušavaju naše zdravlje. Akumulacija toksina iz dana u dan u našem organizmu, čini da se osećamo umorno, nezadovoljno i nemoćno da obavljamo osnovne aktivnosti tokom dana. Živeti u modernom, urbanom gradu predstavlja izazov za sve one koji žele da zadrže optimalno zdravlje svog organizma. Pronaći najbolji i najefikasniji način za uklanjanje toksina iz organizma medjutim nije ni malo jednostavno.

Salon "Bali Detox" Vam savetuje da redovno vršite detoksikaciju Vašeg tela. U suprotnom njegova vitalnost će biti narušena i nećete se osećati dobro. Primenom jonske detoksikacije uklanjamo toksine iz Vašeg organizma i utičemo na njegov oporavak. Podizanjem imunog sistema, sprečavamo viruse da ugroze Vaše zdravlje i dovodimo do kompletnog mentalnog pobošljanja Vaseg tela.

Detoksikacija organizma dakle podrazumeva oslobadjanje od svih štetnih toksina sa kojima se suočavate svakodnevno. Najnoviji tehnološki izum u vidu mirko električnih talasa koji koristimo u našem salonu ukloniće toksine iz Vašeg organizma brzo, bezbolno i jednostavno. Potpuno prirodan način detoksikacije organizma koji ne uključuje lekove ni operacije, savršen je i preporučuje se skoro svima. Osobe koje imaju elektro- implantate, transplantirane organe, epilepsiju i trudnice ne smeju da koriste ovaj tretman.

Tretman detoksikacije organizma sastoji se od nekoliko faza. Počinje se sa blagim pilingom stopala mirišljavim solima. Usled toga dolazi do otvaranja pora, nakon čega sledi jonska detoksikacija. Zajedno sa Vašim stopalima u morskoj vodi se nalazi elektrolitički deo, katoda i anoda. Laganim puštanjem struje 2mA dolazi do elektrolize soli u vodi. Ovim načinom joni prodiru u tkivo i ubrzavaju Vaš metabolizam. 

bali-detox bali-detox bali-detox

Primetićete promenu u boji vode kako odmiče proces detoksikacije. Ukoliko primetite crnu boju vode, to znači da su se u Vašem organizmu nalazili teški metali, alkohol i ukazuje Vam na probleme sa jetrom. Prisustvo crvene boje znak je da imate astmu i probleme sa krvnim sudovima. Narandžasta boja saopštava Vam da imate reumu ili artritis. 
Želimo da naglasimo da boja vode ne precizira tačno od čega bolujete već ukazuje na to koji organi su Vam najugroženiji odnosno iz kojih se čiste toksini.

Završni deo tretmana je u vidu cvetne kupke sa laticama ruža, kao i relaks masaža koja traje 20 minuta. Doživećete potpuni preporod organizma detoksikacijom u našem salonu "Bali Detox".

Masaža za pripadnice lepšeg pola i gospodu po konkurentnim cenama u Beogradu.

TERAPIJA KISEONIKOM

Zvuči neverovatno, ali trend u svetu poslednjih godina, prvenstveno za Zapadu, postalo je udisanje kiseonika. Terapija kiseonikom koja Vas očekuje u "Bali Detox" centru uvrstiće Vas medju mnoga vodeća imena svetskog džet seta koja se već odavno u barovima širom sveta "časte" dozom čistog kiseonika. Umesto da sedite u zagušljivim prostorijama i udišete štetan duvanski dim, poklonite sebi najzdraviji tretman za Vaš organizam u vidu terapije kiseonikom.

Svojim klijentima širom Beograda "Bali Detox" centar nudi jedistven doživljaj udisanja čistog kiseonika. Pridružite se milionima onih koji su u Parizu, Njujurku, Milanu ili Londonu imali to zadovoljstvo da povećaju mentalnu i fizičku snagu svog organizma, dvadesetominutnim udisanjem koncentrovanog kiseonika. Stres sa kojim se svakodnevno susrećemo lakše ćete podneti ukoliko osveženi i pokrenuti čistim kiseonikom zakoračite u novi dan.

Prisustvo dodatnog kiseonika u Vašem organizmu pomaže razgradnji štetnih materija koje se nagomilavaju u njemu. Ubrzavanjem metabolizma i povećavanjem energetske sposobnosti organizma osećaćete se lakše, pokretnije i spremnije da se suočite sa izazovima koje nosi svaki naredni dan.

bali-detox bali-detox

Tretman kiseonikom dodatno doprinosi detoksikaciji organizma. Preporuka "Bali Detox" salona Vam je da na svakih 10 dana unosite čist kiseonik u Vaš organizam.

Kiseonik u kozmetici

Prisustvo kiseonika u kozmetici utiče na razlaganje starih ćelija i regeneraciju ćelijskog tkiva. Kao posledica ovog dolazi do ispravljanja bora na licu i vratu kao i uklanjanje podbradka i kesica ispod očiju. Zategnuta i glatka koža rezultat je upotrebe preparata koji sadrže kiseonik u sebi.

Muzičke i filmske zvezde širom planete koriste maske za lice na bazi kiseonika, pored činjenice da svakog dana odlaze u centre za doksikaciju gde udišu čist kiseonik.

Tokom godina nivo kiseonika koji se nalazi u Vašoj koži opada, što dovodi do toga da se ćelije kože teže "bore" sa toksinima i otrovima. Usled toga ćelije kože se i sporije obnavljaju što dovodi do vidljivog starijeg izgleda Vaše kože.

TRETMANI LICA

Polazimo od činjenice da je svaki čovek jedinka za sebe i da njegov organizam predstavlja jedinstven sklop koji zahteva unikatan pristup i pažnju kada je reč o tretmanima na koži. Upoznavanjem sa Vašim tipom kože, izradjujemo preparate namenjene upravo Vama.

Medjutim ono što prati svaki naš tretman je piling, limfna drenaža i masaža. U zavisnosti od potreba i stanja u kom se nalazi Vaša kože odabraćemo adekvatan tretman za Vas.
Tretman podrazumeva tretiranje lica, vrata i dekoltea. 

bali-detox bali-detox

Antistres tretman lica

Anti stres tretman lica preporučuje se svim tipovima kože. Posebno je pogodan za pušače i osobe sa umornom kožom. Tretman obuhvata više faza koje podrazumevaju piling kože, potom masažu poznatiju pod nazivom "ručni lifting" za podizanje tonusa kože. Zatim sledi maska u zavisnosti od tipa Vaše kože i zaštita za lice specijalno pripremljena za Vas.

Bali tretman lica

Izuzetno efikasan "Bali tretman lica" preporučuje se ženama i muškarcima svih topova kože. Tretman podrazumeva nekoliko faza. Započinje se dubinskim čišćenjem lica takozvanom mikrodermoabrazijom. Primenom ove metode uklanjaju se mrtve površinske ćelije kože kao i depigmentacija iste. Dolazi do osveženja i podmladjivanja kože lice. U zavisnosti od tipa Vaše kože naš stručni terapeut će Vam preporučiti neki od "Bali tretmana lica". Jedinstven "Bali tretman lica" obuhvata različite tehnike masaže i korišćenje esensijalnih ulja. Usled ovih tretmana dolazi do hidratacije kože, učvršćivanja odnosno zatezanja iste, kao i jačanja elastičnosti njenog tonusa.

Tretman sa hijaluronom

Supstanca koja Vašoj koži daje čvrstinu i hidrantnost jeste hijaluron. U izvesnoj meri ona se prirodno nalazi u Vašoj koži i zadužena je za njen lep i mladalački izgled. Medjutim kako godine prolaze dolazi do smanjenja odnosno trošenja hijalurona i stvaranja bora na Vašem licu.

Zadatak tretmana hijaluronom je da nadoknati izgubljenu količinu hijaluronske kiseline koja se gubi tokom godina. Sposobnošću vezivanja molekula vode, hijaluron koži Vašeg lica vraća neophodnu elastičnost, hidrantnost i mladji izgled. Preporuka "Bali Detox" centra je tretman hijaluronom osobama svih uzrasta i tipova kože.

Vitaminski kokteli

Inovativni kokteli za negu lica u vidu vitaminskih koktela vratiće Vašoj koži energiju i uticaće na stvaranje kolagena u njoj. Vitaminski kokteli u sebi sadrže antioksedante koji imaju funkciju lovaca na slobodne radikale, što dovodi do stimulacije i poboljšanja krvotoka. Ovim načinom se povećava aktivnost ćelija i znatno usporava proces starenja kože. 
Vitaminski koktel sadrže vitamine C, D, A i E, aloe veru, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt algi. Preporuka "Bali Detox" centra je da pušači iskoriste ovaj tretman jer može znatno da popravi izgled njihove kože koja je izgubila svoj sjaj.

BALI DETOX MASAŽE

Najraznovrsnije masaže kao i primena aromaterapije ono su što izdvaja "Bali Detox" centar od ostalih salona za masažu. Eterična ulja za masažu, prijatna ambijantalna muzika, prostorija osvetljena svetlošću sveća ono su što Vas očekuje kod nas. Aromatična ulja i čajevi za detoksikaciju učiniće da potpuno uživate dok boravite u našem "Bali Detox" centru.

Relax masaža

bali-detoxIzuzetno prijatna i blaga masaža pod nazivom "relax masaža" učiniće da se opustite duž celog tela. Ručni tip masaže koji dovodi do protoka energije kroz Vaš organizam zadiviće Vas svojim učinkom. Svojim delovanjem podiže opšti nivo zdravlja Vašeg tela i vrlo učinkovito neguje Vašu kožu. Relax masaža veoma efikasno služi kao prevencija za nastanak stresa i umora. Relaksacijom mišića vraća snagu Vašem organizmu i čini ga spremnim za nove izazove.

Možete se opredeliti za parcijalnu ili relax masažu celog tela. Nudimo Vam relax masažu za Vaša stopala, noge, ledja, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice.

Anti celulit masaža

bali-detoxCelulit predstavlja velik problem većini žena širom sveta. Njegovo uklanjenje postalo je bitka koju gotovo sigurno gubimo dok je započnemo. Razmišljajući u ovom pravcu "Bali Detox" centar nudi Vam najprirodniji način za uklanjanje i najupornijeg celulita. Predstavljamo Vam anti- celulit masažu koja Vaše telo oslobadja toksina koji su se nagomilali u njemu.

Kada ustanovimo o kom tipu celulita kod Vas je reč, ponudićemo Vam niz tehnika masaže, poput anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem za što efikasnije uklanjenje celulita.

Pored svog osnovnog zadatka koji se ogleda u otklanjanju celulita, anti- celulit masaža poboljšava cirkulaciju u Vašem telu i deluje na zatezanje Vaše kože.


Sportska masažabali-detox

Primenom sportske masaže ubrzava se proces uklanjanja mlečne kiseline koja nastaje prilikom fizičke aktivnosti odnosno mišićnog rada. Ovim načinom masaže omogućen Vam je brz oporavak mišića.

Redovnom sportskom masažom od strane stručnih terapauta smanjujete mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina u organizmu koje se vremenom pretvaraju u kalcifate, uzročnike napetosti i boli u telu.

Najefikasniji način da se Vaše telo oporavi nakon napornog treninga jeste putem sportske masaže. Takodje i obrnuti proces je moguć, dakle pripremanje za trening uz pomoć sportske masaže.
Sportska masaža jednako se preporučuje kako sportistima tako i rekreativcima.


Masaža stopala


bali-detox
Nervni završeci, njih preko 70 000 nalaze se na Vašim stopalima. Različite zone na Vašim stopalima povezane su sa organima i zlezdama u Vašem telu. Ukoliko vršite pritisak, odnosno masirate i stimulišete odredjene tačke na Vašim stopalima veoma efikasno možete ukloniti mnogobrojne tegobe u drugim delovima tela. Blokade koje sprečavaju nesmetan rad organizma biće Vaša prošlost ukoliko se prepustite stručnim rukama naših terapeuta i osetite čari masaže stopala.

Veoma opuštajuca, nežna masaža stopala koja osvežava Vaš organizam daće Vam lakoću i neophodnu energiju. Efekat masaže stopala je identičan onoj kod masaže celog tela.
Možete se opredeliti za parcijalnu ili masažu stopala u sklopu neke druge masaže.

 


Bali Detox masaža


bali-detoxSuština "Bali Detox" masaže ogleda se u upotrebi morskih soli ukombinovanih sa esencijalnim uljima. Morkse soli imaju svojstvo detokcikacije i remineralizacije što znači da oslobadjaju Vaš organizam od štetnih toksina. Karakteristične po tome što u sebi sadrže minerale i oligo elemente, mineralne soli služe za izbacivanje vode iz organizam, odnosno ubrzavaju proces znojenja.

Izuzetno delotvorna "Bali Detox" masaža procesom znojenja i izbacivanja vode iz organizma, dovodi do smanjenja masnih naslaga na Vašem telu i njegovog obima.

Anti stres masaža

bali-detoxKombinacija terapeutske i relaks masaže "anti stres" masaža predstavlja pravi izbor za sve one koji se bave teškim, napornim i zamornim poslovima. Neverovatno učinkovita "anti stres" masaža učiniće da se potpuno opustite od glave do pete. Oslobadjanje od stresa nije jedini učinak ove jedinstvene masaže. Ona takodje služi i za uspostavljanje razvnoteže u organizmu. Veoma efikasna pri uklanjanju napetosi iz mišića i eliminaciji bolnih mesta jednako se preporučuje i ženama i muškarcima.

Specijalno namenjena anti- stres ulja za ovaj vid masaže , sa efektom aromterapije prenose putem vazduha do Vas mirise koji utiču na centralni nervni sistem. Na ovaj način postiže se opuštanje i relaksacija najvišeg nivoa.Masaža vulkanskim kamenjem


bali-detoxNesvakidašnja vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju mišića, masaža vrućim vulkanskim kamenjem znatno utiče na poboljšanje cirkulacije krvi u Vašem organizmu. Svojim neverovatnim delovanjem vulkansko kamenje umiruje nervni sistem Vašeg tela i uspostavlja balans u njemu.

Posebno efikasna kod osoba koje imaju problema sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u ledjima, masaža vulkanskim kamenjem naišala je na veoma pozitivne kritike velikog broja zadovoljnih ljudi koji su se uverili u njeno vrhunsko dejstvo.

Ukoliko se odlučite za masažu vulkanskim kamenjem više nećete imati problema sa reumom i stanjima sličnim njoj. Prirodna ulja koja upotpunjuju delovanje vulkanskog kamenja, pomažu kamenju da ne sklizne sa Vaših ledja i ujedno hrane i neguju Vašu kožu.

Poseban efekat relaksacije stvaraju zvuci lupkanja kamenja.


Masaža glave i lica


bali-detox
Masaža glave i lica služi za uklanjanje različitih tegoba poput napetosti i umora. Nežnim pokretima prstiju naš terapeut ubrzaće cirkulaciju u Vašem telu. Koža na Vašem licu zablistaće kao nikad do sad, a Vaša kosa sklona opadanju i lomljenju, postaće nahranjena i ojačana.

Bićete prosto zadivljeni učinkom kakav masaža glave i lica ima na Vas.
Ukoliko patite od slabe koncentracije, imate hronične glavobolje i okruženi ste stresnim situacijama pravi izbor za Vas je masaža glave i lica u "Bali Detox" centru.

 


Ayurvedska masaža


bali-detox
Limfna drenaža "ayurvedska masaža" predstavlja najstariju tehniku masaže sa kojom imate priliku da se susretnete u "Bali Detox" centru. Ovaj tip masaže nastoji dubinski da uskladi tri komponente: telo, duh i um. Kao rezultat ovog jeste savršeno stanje ravnoteže i mira u telu.

Primenom "ayurvedske masaže" povezuje se energija i psihofizičko stanje organizma. Vršenjem pritiska na brojne tačke na Vašim ledjima i limfnom drenažom omogućeno Vam je dubinsko opuštanje tela. Otklonjen umor, nesanica i bolji rad organa u Vašem telu rezultat su "ayurvedske masaže".

 


Teapeutska masaža leđa


bali-detoxTerapeutska masaža ledja obuhvata nekoliko tehnika masaže koje se izvode rukama. Mešavinom esencijalnih ulja i terapeutske masaže smanjuje se bol i napetost mišića u ledjima. Veoma efikasna metoda masaže pospešuje mikrocirkulaciju krvi i opuštanje tela na najvišem nivou.

Uklanjanje blokada u telu, osobadjanje od stresa učiniće da Vaš organizam ponovo savršeno funkcioniše. Najbolji način da se potpuno opustite nakon napornog radnog dana ili stresnog dogadjaja.

 


ODVIKAVANJE OD PUŠENJA

Pušenje predstavlja problem koji ukoliko se odlučite za odvikavanje od pušenja povlači sa sobom brojne neželjene posledice. Nervoza, stres, gomilanje neželjenih kilograma samo su jedni od mogućih problema koji Vas očekuju kada odlučite da ostavite pušenje.

"Bali Detox" centar razmišljajući o ovom problemu, nudi Vam jedinstven način da lako ostavite pušenje. Briga o Vašem zdravlju prioritet je našeg rada i sa tim na umu pronašli smo jedinstven način da Vam pomognemo pri odvikavanju od pušenja. Inovativna tehnologija koja na potpuno prirodan način, bez neželjenih efekata svakog pojedinca provereno rešava ove loše navike.

Laserskom metodom u našem "Bali Detox" centru brzo i lako oslobodićete se pušenja na Vaše veliko zadovoljstvo. Nikotin koji se nalazi u cigaretama prouzrokuje rast endorfina, zaduženog za stvaranje prijatnog osećaja u organizmu. Ukoliko nivo endorfina opadne, kao posledicu toga osećamo napetost i stres, što dovodi do želje za novom cigaretom.

Laserskom stimulacijom endorfina u Vašem organizmu nećete više imati potrebu za paljenjem cigarete. Gubitak fizičke želje za pušenjem direktno predstavlja proces odvikavanja od pušenja.

Poznat kao hormon sreće, endorfin takodje pomaže pri zarastanju rana.

Lasersta terapija "Bali Detox" centra za odvikavanje od pušenja kombinuje tradicionalnu kinesku medicinu sa savremenom laserskom metodom.

Delovanjem na energetske tačke, laserska metoda ima velike prednosti u odnosu na klasičnu akumpunkturu u vidu:

 • - dugotrajnog i debljeg efekta
 • - nemogućnosti infekcije kože
 • - potpuno bezbolnog tretmana

 

U veoma prijatnom i ugodnom ambijentu naši klijenti će moći da se podvrgnu tretmanu odvikavanja od pušenja.
Prilikom Vašeg tretmana potrebno je da ne pušite najmanje dva sata pre nego što dodjete kod nas. Dakle akcenat je stavljen na to da se pojavite sa željom za pušenjem. Ovako Vam omogućujemo da se uverite u delotvornost tretmana za odvikavanje od pušenja. Prvi deo tretmana obuhvata razgovor sa pacijentom, kako bi Vas što bolje upoznali, stekli uvid u Vaše navike i objasnili Vam proceduru koja Vas očekuje. Drugi deo tretmana sastoji se od stimulacije akupunkturnih tačaka na Vašim rukama, uhu i nosu.

Budući da su pluća pušača oštećena usled godina koje su proveli u konzumiranju cigareta, tretman dalje nastavljamo terapijom kiseonikom. Ispunjavanje Vašeg organizma čistim kiseonikom pomaže regeneraciji Vaših pluća i oporavku zakrčenih krvnih sudova. Prisustvo kiseonika ojačaće Vaše srce i znatno će smanjiti rizik od toga da doživite srčani udar.

Svojim pacijantima zatim pripremamo čaj za detoksikaciju i opuštanje. Dok uživate u Vašem čaju obavićemo sa Vama još jedan razgovor kako bismo Vam što bolje pomogli da predjete preko činjenice da ostavljate pušenje.

Oslobodite se Vaše loše navike koja narušava Vaše zdravlje i šteti organizmu u celosti.

ŠKOLA MASAŽE

Jedinstven u gradu "Bali Detox" centar bavi se edukacijom odraslih osoba kada je reč kozmetičkim uslugama, terapeutskoj i sportskoj masaži.

Škola masaže "Bali Detox" nudi Vam osnovni i viši kurs masaže.

OSNOVNI KURS obuhvata:

 • - relax masažu
 • - anticelulit masažu
 • - sportsku masažu
 • - antistres masažu
 • - akupresuru lica i glave
 • - masažu stopala

 

Teoretski i praktični deo koji obuhvata osnovni kurs, pruža Vam sticanje znanja i veština koje će učiniti da postanete profesionalac u ovom poslu. Kurs traje četiri nedelje i održava se dva puta nedeljno u trajanju od 4h. Ukupno to predstavlja 32 sata intenzivnog savladavanja tehnika i veština masiranja. Po potrebi postoji mogućnost za dopunskim časovima i naknadnim vežbanjem koje se ne naplaćuje. Svim polaznicima objasnićemo osnove anatomije i filozofije kao i učinak koji masaža ima na ljudski organizam.

Cena osnovnog kursa iznosi 300 eura.

VISI KURS obuhvata:

 • - savladavanje tehnika masaže vulkanskim kamenjem
 • - fito terapiju
 • - limfnu drenažu
 • - spa tretmane tela- pilinge, pakovanja, rituale pripremanja preparata i prostorije
 • - tretmane mršavljenja
 • - masažu reoblikovanja tela

 

Obuka višeg kursa masaže takodje traje 4 nedelje, po dva dana nedeljno u trajanju od 4h. Kada je u pitanju teoretski deo, savladaćete poznavanje sastava, delovanja i primene odredjenih preparata, indikaciju i kontradindikaciju.

Takodje objasnićemo Vam kako da vodite računa o rekvizitima koje koristite za masažu poput vulkanskog kamenja, vrećica za fito terapiju.

Cena višeg kursa iznosi 200 eura.

Nakon završetka obuke, sledi test znanja koja ste stekli i svaki polaznik će moći da demonstrira šta je naučio kod nas. Postoji takodje i mogućnost stalnog zaposlenja naših polaznika u "Bali Detox" centru.

Individualni časovi koje Vam nudi škola za masažu "Bali Detox" centra omogućava Vam da brzo i lako savladate različite tehnike masaže.

Telefon za informacije: 065/ 65 99 66 654 

POKLON VAUČER

bali-detoxJedinstven način da obradujete Vama dragu osobu, svakako je poklon u vidu vaučera. Budući da je ponakad zaista teško odlučiti se za adekvatan poklon, nekom do koga Vam je stalo, sigurni smo da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za poklon vaučer "Bali Detox" centra.
Nezaboravne masaže, tretmani lica i tela koje Vam "Bali Detox" centar nudi oduševiće Vašu voljenu osobu i pružiće joj neverovatan užitak.

Tretmani detoksikacije organizma i paketi prilagodljivi svačijem ukusu učiniće da neko do koga Vam je stako dugo pamti poklon u vidu vaučera.

Nagradite Vaše zaposlene poklon vaučerima iz naše ponude i pokažite im da cenite njihog trud i rad, omogućivši im da uživaju u vrhunskim tretmanima.

Savršen poklon za sve prilike, godišnjice, rodjendane, venčanja, Novu Godinu- poklon vaučer "bali Detox" centra.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (7)

 1. vanja

  Interesuje me cena relax masaze u Bali Detox centru?

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

 2. sanja

  bila sam kod vas i prezadovoljna sam vasom uslugom,stvarno divno i opustajuce,doci cu opet

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 2

  • lazar jokic

   Koliko kosta neka masaza od 45-50 min. sa kamenjem vulkanskim spremam iznenadjenje za mamu za 8-mart pozurite sa odgovorom :))))

   Ocena komentara: Thumb up 25 Thumb down 4

 3. milica

  stvarno sam uzivala u vasoj bali detox masazi-kakvo opustanje-doci cu opet-divni ste

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 2

 4. aca

  STO JE DOBRA SLIKA BR 8 :8()

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 2

 5. sonja

  EXTRA STE!!!!!!!!:o

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 2

 6. MARIJANA DODIC

  Probajte masazu na ovom mestu i dozivecete pravi preobrazaj u svakom smislu i pogledu!:0)):0)):()

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 4

Preporučite prijatelju