Vratite se na mobilnu verziju sajta
Masaza vulkanskim kamenjem Masaza vulkanskim kamenjem - saznajte sve što vas zanima vezano za masazu vulkanskim kamenjem, kako izgleda tretman, kao i cene i akcije za masazu vulkanskim kamenjem www.navidiku.rs Masaza vulkanskim kamenjem

Masaza vulkanskim kamenjem

Snaga vulkanskog kamenja u lečenju bolnih i ukočenih mesta je ljudima poznata od davnina. Kako vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom daju veoma pozitivan i rehabilitujući efekat na ceo organizam, primena ovakvog vida relaksacije i opuštanja je i danas aktivna.
U današnje vreme kada je stres sve prisutniji u našim životima ova masaža postaje atraktivna naročito za radno aktivnu populaciju, mada joj se vrlo rado prepuštaju svi oni željni opuštanja ili oni koji su u potrazi za novim iskustvima.
Ukoliko želite da svom organizmu priuštite nešto novo, a opet sa veoma dugom tradicijom, tretman masaže toplim vulkanskim kamenjem je prava stvar za vas. 

Masaža vulkanskim kamenjem iskustva

Tretman masaže vulkanskim kamenjem se radi tako što terapeut toplo kamenje poređa po telu kako bi se ono opustilo i regenerisalo. Toplim kamenjem se lagano masiraju napeti mišići i ligamenti.
Vulkansko kamenje se zagreva u toploj vodi, a zatim se toplo vulkansko kamenje postavlja na određene tačke na telu preko kojih se radi duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kako bi laganim pokretima i težinom samog kamena radio masažu tela kojom se ujedno postiže i kompletan relaksacioni momenat.
Specijalnim dubokim i laganim ujednačenim pokretima masaže, terapeutu kombinaciji sa određenim uljima i zagrejanim kamenjem stvara osećaj harmonije i ravnoteže u telu. 
Zagrejano vulkansko kamenje se postavlja na dlanove ili između prstiju na nogama čime se postiže širenje krvnih sudova, pojačava se cirkulacija i ubrzava se metabolizam.
Ovaj tretman se završava postavljanjem poludragog kamenja na određene tačke na telu kako bi se otvorile tačke preko kojih se vrši pravilan protok životne energije.
Tretman za potpunu relaksaciju terapeut postiže nežnim pokretima masaže, aomatičnim uljem i toplotom vulkanskog kamenja. Pomoću ove masaže opušta se napetost u mišićima, smanjuje se bol i ukočenost.
Nagomilani stres veoma lako nestaje pred blagodetima toplog vulkanskog kamenja koje obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju. Masaža vulkanskim kamenjem takođe i pojačava cirkulaciju, te omogućava lakše izbacivanje toksina iz organizma.
Tretman ređanja toplog vulkanskog kamenja predstavlja estetsku i psihološku podršku organizmu, ali ima i zdravstveno-preventivne efekte.  Zvukovi lupkanja deluju veoma relaksirajuće za vreme tretmana.
Masaža vulkanskim kamenjem je izvanredna za:
  • Detoksikaciju organizma
  • U borbi protiv stresa i napetosti
  • Kod otklanjanja reumatskih problema
  • Kao lek protiv nesanice 
  • Ublažava simptome PMS-a.
Ova vrsta masaže ne preporučuje se trudnicama, srčanim bolesnicima i osobama sa visokim pritiskom.
Tretman može da traje 60 minuta, 70 minuta i 90 minuta ili kako već stoji u ponudi.

Masaža vulkanskim kamenjem cena

Tretman u salonima najčešće traje 90 minuta i za njega je potrebno u proseku izdvojiti oko 2 700 dinara. Za tretman u trajanju od 70 minuta potrebno je izdvojiti oko 2 300 dinara, dok je za masažu vulkanskim kamenjem u trajanju od sat vremena potrebno izdvojiti u proseku oko 1 700 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za masažu vulkanskim kamenjem predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu MASAZA VULKANSKIM KAMENjEM

Masaža po izboru (parcijalna, relax, sportska, terapeutska, anticelulit, vulkansko kamenje ili refleksologija stopala)

popust 53%

Cena kupona: 1.500din./700din.

Firma: Astradas salon lepote
Omladinskih Brigada 7b, lok. 3 ; Nehruova 51a, lok. 2,

82d:21h:16m

Obuka za 7 vrsta masaže (relax masaža, sportska masaža, terapeutska masaža, refleksologija stopala, anticelulit masaža, masaža vulkanskim kamenjem i Cupping terapija - ventuza)

popust 74%

Cena kupona: 70.000din./18.000din.

Firma: Astradas salon lepote
Omladinskih Brigada 7b, lok. 3 ; Nehruova 51a, lok. 2,

82d:21h:16m

Masaža vulkanskim kamenjem

popust 33%

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem po ceni od 1.799 din samo u Salonu masaže Ruke koje l...Pročitajte više

Cena kupona: 2.700din./1.799din.

Firma: Salon masaže Ruke koje leče
Bulevar kralja Aleksandra 463,

77d:21h:16m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Masaza vulkanskim kamenjem
Napišite komentar:
Jovana Milinkovic

Četvrtak, 30.06.2016. 10:49

Cula sam da j ovo jedan poseban vid masaze. Kazu da je u tradiciji nasledjen od starih nomadskih plemena koji su tako lecili rane svojim saborcima. U svakom slucaju dobro se raspitajte u salonu koji nudi ovu vrstu usluge.

Biljana Brankovic

Petak, 29.07.2016. 08:56

I ja sam cula za ovaj tip masaze. Cak sta vise, skoro sam gledala i neku emisiju sa ovom temom. Delovala mi je poprilicno zanimljivo. Generalno, mislim da ne postoji nesto puno centara za masazu u Beogradu u kojima bi mogao da se obavi ovaj tretman.

Dusan Markovic

Utorak, 06.09.2016. 08:44

Ovo je sigurno jedna korisna vrsta masaze ali je sve pitanja koliko kvalitetno moze da se uradi u Beogradu. Ukoliko se ipak odlucite za ovu vrstu masaze, treba ipak da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

Marko Petrovic

Petak, 28.10.2016. 12:10

Masaza vulkaniskim kanjem je zaista prava stvar. Jedini problem po meni koji moze da se desi je taj da to bude masaza koja ne moze da se uradi ne nekom velikom broju mesta. Zbog toga je moja preporuka da svratite i da probate u salonu za masazu Mystic II.

Jana Stankovic

Četvrtak, 17.11.2016. 12:39

Ovo je tip masaze koji siguron bez problema moze da se uradi u salonu za masazu Zhao Jude. To je prema tome mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 10:29

Ja moram da budem potpuno iskren i da kazem da nikada pre do sada nisam cuo za ovu vrstu masaze.

Nikolina Pantelic

Sreda, 21.12.2016. 09:17

Cula sam da ova masaza poprilicno kosta. To me generalno govoreci vise nesto posebno i ne iznanadjuje ako je suditi samo po nazivu.

Petar Jankovic

Sreda, 11.01.2017. 09:28

Licno mislim da je ovo bas neka dobra masaza. Bar ako je suditi po nazivu. Pri tome, ona sigurno da mora i onako bas dobro da se plati.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 27.01.2017. 09:22

Koliko mi je samo poznato, ovo je posebna vrsta masaze. Ukoliko se bas za nju odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

Janko Zivanovic

Sreda, 08.02.2017. 08:28

Sto se tice ove vrste masaze, odmah treba da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

Marta Dencevic

Petak, 24.02.2017. 09:36

Sto se mene licno tice, ovo je posebna masaza. Sve drugo je mnogo losije resenje.

Todor Markovic

Četvrtak, 16.03.2017. 07:19

Kako god da okrenete, ovo je masaza koja mora debelo da kosta. Sve drugo je po meni cisto zamlacivanje.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 12:12

Po meni je cinjenica da kako god da okrenete, masaza vulkanskim kamenjem jeste nesto sot debelo treba da se plati.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 18.04.2017. 09:58

Koliko mi se samo cini, masaza vulkaniskim kamenjem je nesto sto u svakom slucaju pre ili kasnije sigurno treba da se plati.

Lea Stankovic

Sreda, 26.04.2017. 08:13

Koliko mi se samo cini, ona bi trebalo da se dosta plati.

Filip Milutinovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 01:58

u svakom slucaju mora posebno da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.