Utorak,27.01.2015 02:15:55

Kafana Limun Zut
 

Ocena: 4.6 od 33 glasa

Kafana Limun Zut

www.navidiku.rs

Adresa: Dimitrija Tucovića 88, Beograd

Opština: Zvezdara

Grad: Beograd

Tel:

Mob: 061/601 70 52

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: limun zut, kafana limun zut, kafane u centru sa zivom muzikom,, kafane u centru grada, kafane sa zivom muzikom u Beogradu

KAFANA LIMUN ŽUT

 

Kafana "Limun Žut" je smeštena blizu Vukovog spomenika na Zvezdari, na teritoriji šireg centra Beograda u ulici Dimitrija Tucovića broj 88. Uređena u duhu etno stila, svojim enterijerom naša kafana obećava nezaboravan provod. Ponosni smo domaćini velikog broja gostiju koji nam se uvek iznova vraćaju.

Svojim izgledom i toplom atmosferom, kafana "Limun Žut" sa pravom je zadobila dobru reputaciju i simpatije svojih gostiju. Koncept kafane je uređen na poseban način, kako bi se dobio odličan položaj svakog stola, odnosno da bi se naši gosti našli uvek u centru pažnje. Nastojimo da srdačnim pristupom učinimo da se kod nas osećate dobrodošli u svakom trenutku.

Izvrsna kuhinje, ljubazno osoblje, pozitivna atmosfera i neizostavna živa muzika zaslužni su za dobro raspoloženje svih naših gostiju. Na raspolaganju smo Vam svakoga dana, u periodu od 09h do 02h posle ponoći. Samo je ponedeljkom mirnija atmosfera, bez žive muzike.

Ukoliko želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu. Svakom smo detalju u našoj kafani posvetili posebnu pažnju, kako biste Vi bili zadovoljni i sa osmehom svraćali kod nas.

Utorkom, petkom, subotom i nedeljom, zabavljaće Vas vrhunski orkestar iskusnih tamburaša pod nazivom "Čeznem za lovom". Njihov naziv često nasmeje naše goste, ali i učini da budu dobro počašćeni za svoj trud i izvrsnu atmosferu koju stvaraju.

Poseban dan u nedelji je sreda, kada majstor na klavijaturama po imenu Darko, svira i peva na Vaše veliko zadovoljstvo narodnu muziku. Zasluženi aplauzi koje dobija, rezultat su njegovog izvođenja koje je teško opisati, koje se naprosto mora doživeti.

Četvrtak je rezervisan za tri gitare i bubnjeve. Uz pop - rock hitove sa prostora bivše Jugoslavije, započinje svaki četvrtak. Kako vreme "leti" i noć odmiče, dobar provod završavamo narodnom muzikom, na oduševljenje svih pristunih gostiju.

Uz veoma pristupačne cene pića i hrane, u našoj kafani "Limun Žut", nećete pronaći bolji provod u Beogradu. Nastojimo da budemo dostupni svima Vama i svakog utorka imamo za Vas izvrsnu ponudu rakija za svega 99 RSD.

Kafana "Limun Žut" Zvezdara, Beograd.

Preporučujemo da pogledate kafana Pavle Korčagin i kafana Mala Maca.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (8)

 1. Beba

  da li treba da se rezervise i ako treba koliko dana ranije?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nikoleta B.

  Kako je kafana Limun Zut dobila ime, jel zna neko ?

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Limun Zut

   Tamo gde cveta Limun Zut.... :)

   Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. jova

  da li je prostor kafane Limun Zut klimatizovan

  Ocena komentara: Thumb up 11 Thumb down 2

 4. filip

  jel jos uvek ziva svirka svaki dan sem ponedeljka u kafani Limun Zut?

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. Marija

  Kafana u pravom smislu te reči. Sve pohvale.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. nikola

  koje je radno vreme kafane limun zut?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vojin

   Od 09-02 :) Ziva svirka svaki dan sem ponedeljka !

   Ocena komentara: Thumb up 38 Thumb down 4

Preporučite prijatelju