Subota,31.01.2015 08:01:58

 

Ocena: 3.7 od 6 glasa

Fotokopiranje Dis Kopi

www.navidiku.rs

Adresa: Mlatisumina 4, Beograd

Opština: Vračar

Grad: Beograd

Tel: 011/ 3442 377

Mob: 064/ 1254 821

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: Dis Kopi, fotokopiranje Vracar, fotokopiranje na Vracaru, zicano koricenje Vracar

Fotokopiranje Dis Kopi

 

 
Fotokopirnica "Dis Kopi" nalazi se na Vračaru u Mlatišuminoj ulici broj 4, na teritoriji Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Fotokopirnica "Dis Kopi" nudi Vam:
 
- fotokopiranje u koloru i crno-belo
- plotovanje do širine 1065mm
- žičano koričenje
- skeniranje dokumenata
- obradu fotografija
- različite vrste kucanja
- prelom 
- pripremu za štampu
 
Radom na savremenim mašinama i na iskljucivo kvalitetnom papiru, u skladu sa svetskim standardima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunsku uslugu. Bilo da je u pitanju fotokopiranje u koloru ili crno belo, naša fotokopirnica Vam stoji na raspolaganju. 
 
Žičano koričenje, u fotokopirnici na Vračaru, "Dis Kopi" je Vaš najbolji izbor kada tražite brzu i efikasnu uslugu. U najkraćem vremenskom periodu, završavamo sve poslove koje ste nam poverili.
 
Fotokopiranje, žičano koričenje, štampa u koloru i crno bela, plotovanje i kopiranje velikih formata. Odličan odnos naših cena i kvaliteta usluga, je način da budemo Vaš prvi izbor kada Vam zatreba perfektna usluga.
 
Fotokopiranje na Vračaru.
Fotokopirnica "Dis Kopi" Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (2)

  1. Nada

    Zicano koricenje odlicno radite. Posto sam student cesto mi je potrebno fotokopiranje pa je zicano koricenje najbolji nacin da sacuvam skripte.

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Mia Klacar

    Postovani, Moje ime je Mia Klacar diplomirani sam graficki dizajner. Zainteresovana poslovanjem vaše firme, o čemu sam se informisala iz više izvora, uzimam slobodu da vam se obratim ovim pismom, Volela bi da postanem deo vase firme u kojoj bi radila savesno i odgovorno. S postovanjem, Mia Klacar

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Preporučite prijatelju