Sreda,28.01.2015 04:16:20

 

Ocena: 3.4 od 18 glasa

Dynamic pilates & fitness studio

www.navidiku.rs

Adresa: Nusiceva 10/5, Beograd

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel:

Mob: 060/ 5885 546, 064/188 55 46

Web: www.pilatesdynamic.rs

Osnovni proizvodi/usluge: Pilates studio stari grad, pilates vezbe beograd, pilates instruktor centar, pilates za trudnice

DYNAMIC PILATES & FITNESS STUDIO


   
Dynamic pilates & fitness studio osnovan je kao studio za fitnes pilates i jogu.

Pilates metoda se sastoji iz elemenata joge, plesa i gimnastike. Sadrži i preko 500 originalnih vežbi koje se rade na podlozi, uz pomoć rekvizita ili specijalno konstruisanih mašina. Prednost ove metode vežbanja je što ispravlja asimetriju u telu, osnažuje ga i formira na način koji ne podrazumeva agresivne i nagle pokreta. Vežbe se izvode lagano i kontrolisano, što menja izgled, osećaj za telo i izdržljivost. Pažnja se polaže na gipkosti i snazi mišića celokupnog tela, a posebno na mišiće abdomena i leđa.

U dynamic pilates metodi radi se u malim grupama i prednost se daje vežbama koje se izvode na strunjači uz korišćenje rekvizita. Male grupe obezbeđuju bolje rezultate jer vežbačima omogućavaju veću koncentraciju, kontrolu i preciznost pokreta pri izvođenju vežbi koje su usklađene sa njihovim fizičkim sposobnostima, konstitucijom i kondicijom, dok rad sa rekvizitima obezbeđuju raznovrsniji i efikasniji trening. 

Treninge vodi diplomirani trener fitnesa i sertifikovani trener pilatesa

Hatha joga

Joga je duhovna praksa, koja praktičnom metodologijom pojedinca vraća njegovoj prirodi, stanju harmonije na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou.

Hatha joga predstavlja fizički domen joge i sastoji se od asana (položaja), pranajama (tehnika disanja) i šatkarmi (tehnika čišćenja). Svaka asana povoljno deluje na rad određenog organa, ali se ne zapostavlja ostatak tela. Na taj način se jača kompletan organizam i njegov rad dovodi do savršenstva. Pored toga, asane i pranajame nam omogućavaju da razbijemo automatske obrasce ponašanja. Nismo ni svesni koliko naše raspoloženje i emotivna stanja zavise od naših svakodnevnih položaja i pokreta. Dovodeći telo u položaj koji je neuobičajen za nas i opažanjem sebe u tom položaju u stanju smo da mislimo, osećamo i upoznajemo sebe iznova. Na ovaj način krug starog automatizma je srušen, razvija se osećaj za prisutnost i sadašnji trenutak, što kao rezultat ima umirivanje uma i oslobađanje od stresa i napetosti.

Časovi hatha joge u našem studiju podrazumevaju zadržavanje asana i na taj način su prilagođeni kako početnicima, tako i naprednijim vežbačima. Detaljnim instrukcijama se podstiče da sami “iznutra” osetite položaj i izvedete ih u skladu sa svojom individualnom fleksibilnošću i snagom. Svaki čas se sastoji od vežbi koje osnažuju i istežu mišiće leđa, trupa i karlice, kao i mišiće nogu, zatim vežbi disanja i relaksacije.

Dođite u naš prijatan prostor da osetite kako težina napušta telo i lakoća dolazi na njeno mesto.

Časove vodi sertifikovni instruktor hatha joge Sonja Ivanišević

Ulica Nušićeva 10/5sp/21

Mob: 060 588 55 46, joga 060 40 52 522

Pogledajte detaljniju ponudu iz kategorije: " Fitnes studiji u Beogradu "

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (8)

 1. marina

  imate li neki poseban program za trudnice i kada dynamic pilates & fitness studio ima termine za njih?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  • lara

   Draga Marina U okviru programa za trudnice rade se vezbe koje su prilagodjene tom stanju. Grupe su male do 3 trudnice. Sada smo trenutno u formiranju grupe ako ste zainteresovani javite se na 0605885546 pozdrav od Lare!

   Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sneza

  sjajni su, stvarno imam samo reci hvale za dynamic pilates & fitness studio

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sladjana

  moram da vas pohvalim, stvarno mi se dopada sve, od programa do treninga, cak i masaza. Dynamic pilates & fitness studio me je bas pozitivno odusevio.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. lara

  GRUPNI TRENINZI U DYNAMIC KLUBU SU 50 EUR I PODRAZUMEVAJU RAD NA KARDIO SPRAVAMA PLUS RAD U SALI SA TRENEROM. POLUINDIVIDUALNI SU 70 EUR A INDIVIDUALNI 120 EUR. KVALITET VEZBANJA JE ZAGARANTOVAN

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. tamara

  kolika je grupa za pilates i koji je cenovnik vaseg fitnes kluba

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. bilja

  Dynamic pilates & fitness studio Anticelulit program vam je sjajan.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. nevena

  Dynamic pilates & fitness studio odlicni su vam svi programi.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Preporučite prijatelju