Nedelja,01.02.2015 10:11:58

 

Ocena: 3.8 od 8 glasa

Estetska dermatologija Dr Bojic

www.navidiku.rs

Adresa: Rackoga 7, Beograd

Opština: Palilula

Grad: Beograd

Tel: 011/ 2766 792, 011/ 3187 348

Mob: 063/ 8076 063

Web: www.drbojic.com

Osnovni proizvodi/usluge: lecenje oziljaka od akni, celulit lecenje, trajno uklanjanje dlaka Beograd, uklanjanje strija Beograd, podmladjivanje koze Beograd, anti age tretmani Beograd

ESTETSKA  DERMATOLOGIJA  DR  BOJIĆ

 

 

Potreba da se izgleda bolje i mlađe dovelo je do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Bazirana je na anti-age tretmanima i postupcima. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tretmanima moženo mnogo poboljšati izgled kože, a na taj način i njene fiziološke funkcije. Savremena dermatologija nudi neoperativne postupke kojima se može unaprediti i zdravlje i izgled Vaše kože.

 

Postoje tri načina kojima utičemo na podmlađivanje kože:

-       podmlađivanje kože spoljašnjim delovanjem

-       podmlađivanje kože povećanjem volumena

-       podmlađivanje kože korekcijom bora

 

 

Lečenje ožiljaka od akni

 

Ožiljci se javljaju posle određenih stanja, bolesti ili povreda. Postoje dve glavne grupe ožiljaka od akni: iznad nivoa kože (uzdignuti) i ispod nivoa kože (ulegnuti). Posle nekoliko tretmana, uzdignuti ožiljci postaju mekši, manje su uzdignuti, postaju približni okolnoj koži. Ulegnuti ožiljci, ispod nivoa kože, stapaju se sa okolnom kožom, postaju mekši, manje su uočljivi, neravnine i nabori okolne kože postaju manji. Ubacivanjem aktivnih substanci, kao što su hijaluron, kolagen, elastin i dr., popunjavaju se defekti, a koža se podstiče da se sama regeneriše. Ovakvim postupcima moguće je lečenje ožiljaka od akni.

 

 

 

Celulit – nastanak i lečenje

 

Celulit je nepravilna, nalik pomorandžinoj kori, površina kože butina, trbuha i zadnjice kod više od 85 % žena. Nastaje utiskivanjem potkožnog masnog tkiva ka površini kože, u donje strukture dermisa, stvarajući neravnine. Pored genetske predipozicije, nastanku celulita doprinose i neredovna i nekvaltetna ishrana, fizička neaktivnost, dugotrajan stres, štetne navike ( na pr. konzumiranje alkohola i duvana), proširene vene i otežana cirkulacija.

 

Lečenje treba shvatiti ozbiljno, treba dosta upornosti i rezultati neće izostati. Jedino se mezoterapijom, nehirurški, može osloboditi jamica i nepravilnog rasporeda masnih naslaga na butinama. Mezoterapija deluje na sve faze celulita.

 

Detaljnije informacije potražite na načem sajtu www.drbojic.com  estetska dermatologija: celulit – kako nastaje i lečenje

Epilacija – trajno uklanjanje dlaka

 

Vršimo  trajno uklanjanje dlaka pomoću radiotalsa.

Pomoću radiotalasa – visokofrekventnom strujom može se tretirati svaka dlaka, i tamna i svetla, i tanka i debela. Metoda je pogodna za tretiranje manjih regija, najbolje na licu. Ne ostavlja ožiljke i nije bolna. U zavisnosti od kvaliteta dlake, broja dlaka i zahvaćene regije procenjuje se koliko je terapijskih postupaka neophodno da bi postigao zadovoljavajući efekat. Trajno uklanjanje dlaka je metod za rešavanje problema koji uznemirava žene širom planete.

 

 

 

Uklanjanje strija

 

Strije se pojavljuju na koži koja se stalno i progresivno razvlači kod rasta ili gojaznosti. Uglavnom se pojavljuju kod trudnica i dečaka i devojčica u pubertetu. Postoji nasledna sklonost ka nastanku strija.

 

Uklanjanje strija vrši se mezoterapijom i hemijskim pilinzima visokih koncentracija koji ih značajno mogu smanjiti, naročito ako se primenjuju rano, u početnoj fazi. Ubaciju se preparati sa hijaluronskom kiselinom, kolagenom i elastinom koji daju volumen koži. Podstiču se ćelije kože da sintetišu kolagen i tako popunjavaju nastali defekt.

 

 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju