Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dostava pice Dostava pice - Ove picerije u svojoj ponudi nude dostavu pice na vašu adresu. Saznajte gde možete da poručite dostavu pice, kao i cene i akcije za Dostavu pice. www.navidiku.rs Dostava pice

Dostava pice

Mrzi vas da pripremate večeru, a očekujete društvo i svima vam se jede nešto ukusno, slasno, čemu se ne može odoleti? Onda je odgovor veoma jednostavan – samo okrenite broj telefona i naručite picu!

dostava pice

 

Picerije nude širok asortiman različitih vrsta pica, tako da ne morate da brinete ako ste vegetarijanac, ili ako volite meso i raznorazne priloge.

Zašto se odlučiti za dostavu pice?

Razloga je zaista puno da izaberete da se pica dostavi na vašu adresu. Prvi i najvažniji je da biste sami teško uspeli da napravite tako ukusan zalogaj kao što to rade pizza majstori, a drugi razlog bi mogao biti da sebi štedite trud i vreme – pomislite koliko je potrebno sastojaka da bi se dobila pica po vašem ukusu, koje najpre treba nabaviti u prodavnici i na pijaci, pa doneti kući... A onda tek sledi priprema, a posle svega vas očekuje pranje gomile sudova...

Sada kada smo razrešili dilemu oko toga šta je lakše i jednostavnije, evo još razloga za dostavu pice. Naime, ona će doći u najkraćem mogućem roku, sasvim sveža, vruća, izdašna... Ako vam se društvo iznenada najavilo, a vi nemate baš ništa u frižideru, najjednostavnije rešenje je da okrenete broj telefona svoje omiljene picerije.

Kada je reč o ceni dostave, to varira od picerije do picerije, i nekada je ova usluga uračunata u cenu, a ponekad se minimalno doplaćuje.

Koje je optimalno vreme za koje se vrši dostava pice na kućnu adresu?

Kao što smo već naveli, pica stiže brzo, a neko optimalno vreme za koje možete da očekujete dostavljača da zazvoni na vašim vratima je od trideset do šezdeset minuta, što najviše zavisi od dela grada u kome se nalazite.

Besplatna dostava pizze

 

 
  besplatna dostava pizze


Na sajtovima picerija možete da pogledate izbor pica, kao i podatke o tome da li je usluga besplatna ili se ne naplaćuje kada se pređe određeni novčani iznos.

Dostava pice se vrši po celom gradu, a hrana je izuzetno ukusna jer se obično priprema u peći na drva.

Pica – dostava na opštini ili celom gradu?

Na raznim reklamnim mestima možete da pročitate od koliko sati najranije, do koliko sati najkasnije možete da poručite picu. Određene picerije dostavu na kućnu adresu vrše do duboko u noć, primera radi, to može biti čak i do pet sati izjutra.

Usluga dostave pice se najčešće organizuje za teritoriju čitavog grada.

Koja je najčešća cena dostave pizze ako nije besplatna?

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, dostava pice može biti besplatna, ili postaje gratis kada se pređe određeni novčani iznos, na primer petsto ili šesto dinara. Osim toga, ukoliko naručite dve pice od 32 cm, 42 cm ili 52 cm, često se dobijaju dve palačinke po izboru gratis.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontktirate picerije koje su oglašene ispod našeg teksta. 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od picerija koje nude uslugu DOSTAVE PICE

Dostava pice :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dostava pice
Napišite komentar:
Dusan Markovic

Ponedeljak, 04.09.2017. 10:39

Generalno, dostava pice je nesto sto se podrazumeva u danasnje vreme od jedne picerija koja bi trebala da moze da se nazove modernom. Tako da nije samo dovoljno da kupite picu vec i da mozete da je dobijete u sopstvenom domu i komfortu.