Petak,25.04.2014 09:42:17

 

Ocena: 4.7 od 9 glasa

Diskont pica Dado

www.navidiku.rs

Adresa: Ivana Cankara 11, Beograd

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Tel: 011/ 2607 974

Mob: 063/ 22 34 35

Web: www.diskontpica.rs

Osnovni proizvodi/usluge: diskont pica zemun, diskont pica beograd, vinoteka zemun, vinoteka beograd, podrum pica zemun, podrum pica beograd

DISKONT PIĆA DADO

 
Diskont pića "Dado" pronaći ćete u ulici Jovana Miodragovića broj 11i, (stari naziv ulice - Ivana Cankara), u Zemunu. Spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na Vaš poziv i dostavimo Vam potrebnu količinu odabranog pića na kućnu adresu.
 
Idealan način da obezbedite piće za Vaše goste ako pravite žurku, slavite rođendan, krštenje, slavu ili neko drugo okupljanje, svakako je saradnja sa diskontom pića "Dado". U dogovorenom roku, poštujući Vaše zahteve, dovozimo do Vas sve što ste naručili.
 
Besplatna dostava, asortimana iz našeg podruma pića, je naš način da Vam izađemo u susret, i ulepšamo Vašu proslavu. Nudimo Vam između ostalog i posebnu pogodnost vraćanja pića koje niste potrošili (do 30% od ukupnog pića koje ste kupili).
 
Po veoma povoljnim cenama u gradu podrum pića "Dado" uveličaće Vašu proslavu. Izbegnite gužvu i čekanje u redu u supermarketima da biste kupili piće i odaberite savršeno rešenje da dođete do željene količine pića za Vašu žurku ili rođendan.
 
Najpoznatija vinoteka u Beogradu, "Dado" može se pohvaliti obimnom ponudom kvalitetnih belih i crnih vina, koja će zagolicati maštu Vaših gostiju. Pažljivo odabrana vina, koja Vam naša vinoteka nudi učiniće Vama važan datum nezaboravnim.
 
Ukoliko se dasi da u našem diskontu pića, trenutno nemamo piće koje Vama treba, isto ćemo u roku od 24h nabaviti za Vas. Zadovoljni kupci, su naš put do uspešnog poslovanja. Vaše je samo da okupite Vaše goste i organizujete muziku, a mi ćemo Vam dostaviti piće po želji.
 
Podrum pića "Dado" svoj asortiman pića nudi takođe vlasnicima kafića, restorana i klubova. Program za ugostitelje u vidu buradi piva, od 20, 30 i 50 litara, flaširanog i pića u limenkama, omogućiće Vam da svojim gostima ponudite raznovrsna piva, sokove i žestoka pića za njihov potpuni ugođaj.
 
Svakodnevno trudimo se da proširimo obim artikala u našoj ponudi, kako bi zadovoljili kriterijume naših kupaca. Pored pića kod nas možete pronaći još i cigarete, kafu i slatkiše
 
 
Mozete nas kontaktirati putem brojeva telefona: 
011/ 2607 974
011/ 2106 905
062/ 861 5813 
 
Ili e-mail adrese:
dadopool@sezampro.rs
 
Podrum pića "Dado" Vaš je najbolji izbor za nabavku pića za Vaše slavlje, kafić, splav ili restoran.
 
Radno vreme:
- svakog dana od 07 - 22h
 
Diskont pića "Dado" Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju