Petak,30.01.2015 07:32:02

Dermatim - dermatoloska ordinacija
 

Ocena: 3.5 od 124 glasa

Dermatim - dermatoloska ordinacija

www.navidiku.rs

Adresa: Kralja Petra 71a

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel: 011/ 26 222 89

Mob:

Web: www.dermatim.net

Osnovni proizvodi/usluge: lecenje akni i bubuljica na licu, radiotalasno uklanjanje bradavica, radiotalasno uklanjanje mladeza, uklanjanje kondiloma beograd, popunjavanje bora hijalurunskom kiselinom

DERMATIM - DERMATOLOŠKA ORDINACIJA

 

Dermatološka ordinacija Dermatim bavi se lečenjem kožnih oboljenja, hirurškim intervencijama kao i pružanjem usluga estetske dermatologije i kozmetologije koristeći najsavremenije metode. Želimo da napomenemo da su sve konsultacije u vezi tretmana  kod nas besplatne, ali se prethodno obavezno zakazuju.

Ordinacija Dermatim počela je sa radom 2007. godine na čelu sa vlasnicom, dr Svetlanom Đurišić, koja je specijalista dermatovenerologije. Zahvaljujući dugogodišnjim iskustvima na VMA, KBC Zvezdara i Poliklinici i dermatološkom laser centru DIVA, formirala je dermatološku ordinaciju u kojoj pacijenti svih uzrasta mogu da obave kompletne medicinske usluge koje se odnose na lečenje kože.

Zadovoljstvo i zdravlje pacijenata nam su na prvom mestu, zbog čega imamo individualan pristup za svakoga pojedinačno. Na ovaj način stekli smo veliko poverenje koje godinama traje na obostrano zadovoljstvo.

Dermatološka ordinacija Dermatim svoje usluge podelila je na sledeće obasti:

Opšta dermatologija

 

Estetska dermatologija

 

Hirurške intervencije

 

Dečija dermatologija

 • - Ćelavost na pečate
 • - Ekcemkod dece
 • - Moluske bradavice kod dece

 

Kozmetički tretmani

 • - Čišćenje lica
 • - Ishrana za zdravu kožu
 • -Kozmetički tretman za masnu kožu lica

 

Reći ćemo nešto ukratko o najtraženijim dermatološkim i kozmetičkim tretmanima, koje obavljamo sa lakoćom na vaše veliko zadovoljstvo:

Lečenje bubuljica na licu – lečenje se sprovodi individualno u zavisnosti od tipa kože i oblika oboljenja. U lečenju bubuljica na licu i akni koristimo topijski retinoid, benzoilperoxid, azelaičnu kiselinu, salicilnu kiselinu, pilinge glikolnom kiselinom kada su u pitanju lakši oblici. Za teže slučajeve u lečenju koristimo antibiotike, pilule za kontracepciju i kortikosteroide.

Radiotalasno uklanjanje bradavica – ovo je najbolja metoda za trajno uklanjanje bradavica sa kože ili sluzokože i obavlja se pod lokalnom anestezijom tako da je potpuno bezbolna. Što je najvažnije na koži nakon intervenicje ne ostaju nikakvi ožiljci.

Radiotalasno uklanjanje mladeža – jedna je od najbržih metoda za uklanjanje mladeža. Traje samo nekoliko minuta i potpuno je bezbolna. Na ovaj način mogu se ukloniti mladeži svih veličina pravilnih struktura.

Uklanjanje kondiloma – kondilomi ili polne bradavice su najčešća polno prenosiva infekcija. Dermatološka ordinacija Dermatim uspešno otklanja kondilome bezbolno, jednostavno i u lokalnoj anesteziji.

Popunjavanje bora hijaluronskom kiselinom – ova metoda obavlja se uz pomoć sasvim male igle, kojom se hijaluronska kiselina ubacuje u kožu kako bi se poravnale bore na licu oko najugroženijih regija kao što su predeo oko usana, oko očiju ali i mesta na kojima su vidljivi ožiljci. Sve se obavlja pod lokalnom anestezijom, tako da nema nikakvog bola.

 

Dermatološka ordinacija Dermatim, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (4)

 1. Bora

  Postovani,interesuje me cena lecenja bubuljica,kao i cene za kozmeticke tretmane (ciscenje lica i ishrana za lice) , kao i uklanjanje bubuljica laserskim putem. Hvala

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Majda

  koja je cena za popunjavanje bora hijalurunskom kiselinom?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  • dermatim

   Postovana, Cena 1ml je 29000 dinara, a aplikacija 2ml je 46000 dinara. Mozete zakazati konsultativini pregled,koji je bespalatan. Pozdrav

   Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Slobodan Stevanović

  Za poboljšanje Vašeg posla a u službi zdravlja ponudio bih Vam ispred kompnije zepter medicinski aparat BIOPTRON lampu pod najpovoljnijim uslovima a dodatne informacije možete takodje videti na našem sajtu kompanije zepter internacional.Unapred zahvalan. menadžer prodaje Slobodan Stevanović

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 2

Preporučite prijatelju