Petak,30.01.2015 04:28:04

Bizuterija Dve smizle
 

Ocena: 3.7 od 3 glasa

Bizuterija Dve smizle

www.navidiku.rs

Adresa: Paunova 24 - lok 08, T.C. Banjica

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/ 3674 818

Mob: 065/ 4222 217

Web: www.dvesmizle.rs

Osnovni proizvodi/usluge: bizuterija dve smizle, nakit od poludragog kamenja, maloprodaja tasni, nakit od swarovski elemenata, zenske tasne, novcanici dve smizle, satovi dve smizle, svilene esarpe

Bižuterija Dve šmizle

 

Dve Šmizle vas nagrađuju
         
          Dve Šmizle su za sve naše verne kupce spremile nešto posebno - za svaku kupovinu nakita preko 3000 dinara, dobijate na poklon vredan kristalni privezak od Swarovski elemenata i priliku da osvojite romantičan vikend za dvoje na Zlatiboru.
          Akcija traje od 15.10.2014. do 31.12.2014. u svim radnjama Dve Šmizle u Beogradu. Posetite prodajne objekte Dve Šmizle, jer ovo je fantastična prilika da obradujete sebe i vama drage osobe i da uz kupovinu, koja je svakako zabavna, usput osvojite i vredne nagrade. Izvlačenje srećnog dobitnika romantičnog vikenda će se održati u radnji Dve Šmizle u Nemanjinoj 40 u Beogradu 14.01.2014. u 14h. Kupujte i osvojite. Srećno!


Dve Šmizle
su pravi ženski brend! Nema pripadnice lepšeg pola koja je ušla u našu radnju, a da nije ugledala komad nakita kao stvorenog baš za nju.  Iznenadićete se raznovrsnošću stilova ,  nakitom za svaku priliku.  Posebno izdvajamo naš nakit sa blistavim SWAROVSKI ELEMENTIMA,  uz koji dobijate i sertifikat .

Pored nakita, u radnjama Dve Šmizle možete naći prelepe tašne i novčanike svih veličina i boja, svilene ešarpe, ženske ručne satove,  šnale i štipaljke sa štrasom, i još puno ukrasa kojima ćete upotpuniti svoj look.

Mislimo i na naše male šmizle – izdvojili smo nakit  posebno za devojčice. To su minđušice i lančići sa SWAROVSKI ELEMENTIMA baš za njih!

Ukoliko tražite nezaboravan ženski poklon za posebnu devojku, drugaricu, mamu, Dve Šmizle su zaista radnja za Vas!

Direkcija i veleprodaja: 
Obalskih radnika 4a, 
tel. 011 3542 -843, 
e mail office@dvesmizle.rs
www.dvesmizle.rs  

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (2)

  1. ceca

    Molim vas da li u banjaluci mogu da nabavim nakit od poludragog i dragog kamenja..... ako moye adresa i broj telefona:)))

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ivana Petrovic

    Da li u vasoj prodavnici ima na prodaju polu dragi kamen AKVA MARIN? I kolika mu je cena?

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Preporučite prijatelju