Utorak,27.01.2015 07:14:25

MARCONI
 

Ocena: 4.1 od 21 glasa

MARCONI

www.navidiku.rs

Adresa: Tadeusa Koscuska 63, SC 25. Maj

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel: 011/2628-128, 2628-209

Mob:

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: MARCONI, prodaja ski opreme, iznajmljivanje opreme za skijanje, bicikli, prodaja, rentiranje bicikala i servis

Marconi
 
 
Prodajni objekat sportske opreme "Marconi" nalazi se u ulici Tadeuša Košćuška broj 63, u okviru SC 25. Maj u Beogradu. Osnovna delatnost našeg rada je prodaja ski opreme, najpoznatijih svetskih proizvođača. Pored ski opreme u asortimanu naših proizvoda pronaći ćete bicikla renomiranih brendova, po veoma pristupačnim cenama.
 
Pored prodaje ski i bike opreme, bavimo se takođe i iznajmljvanjem opreme za skijanje i biciklizam. Ukoliko tek otkrivate lepote ova dva sporta, na pravom ste mestu. Naša prodavnica sportske opreme za skijanje i biciklizam će Vam pružiti sve što Vam je neophodno, da uživate u spustu niz predivne snežne predele i krstarenju beskrajnim putevima.
 
Izuzetno velik broj naših zadovoljnih kupaca, koji su nam poklonili poverenje i odlučili se za kupovinu naše opreme sa skijanje i biciklizam, svedoči u prilog kvalitetu naših proizvoda. Nastojimo da praćenjem svetskih trendova, odgovorimo na zahteve naših kupaca i ponudimo im najnovije modele i visoko kvalitetnu opremu.
 
Takođe možemo da Vam ponudimo i servisiranje ski i bike opreme, koje će Vam omogućiti da sa sigurnošću uživate u predivnim snežnim predelima. Sa svojim radom naš sevis započeo je sada već davne 1986. godine u ski centru "Brezovica", dok je objekat u Beogradu otvoren 1997. godine. Trenutno nas možete pronaći na četiri lokaciju u Beogradu.
 
Baveći se zavidinim brojem godina prodajom, rentiranjem i servisom skijaške i biciklističke opreme, naš servis je postao nadaleko poznat kao pouzdan i odgovoran partner zaljubljenika u skijanje i biciklizam. Zvanični smo zastupnici i ovlašćeni serviseri priznate svetske firme "Capriolo", kao i firme "Briko" iz Italije.
 
Uspešno ostvarena saradnja sa pomenutim firmama omogućila nam je da ostvarimo partnerske osnose i sa austrijskom firmom Wintersteiger, koja proizvodi mašine za servisiranje skija i snowboard-ova.
 
Prodaja, servisiranje i iznajmljivanje opreme za skijanje.
Ski oprema najpoznatijih proizvođača.
Prodaja, servis i rentiranje bicikala.
 
Prodajni objekat "Marconi" Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (8)

 1. dusan

  zanima me iznajmljivanje opreme za skijanje. Kako se krecu cene?

  Ocena komentara: Thumb up 10 Thumb down 0

 2. Ivan

  Da li postoji mogucnost iznajmljivanja bicikala na vise dana? Ako postoji, kolika bi bila cena iznajmljivanja za 10 dana? Hvala.

  Ocena komentara: Thumb up 9 Thumb down 0

 3. petar

  Da li radite nedeljom i koje je radno vreme? Hvala

  Ocena komentara: Thumb up 8 Thumb down 2

 4. zoran božović

  Molim vas, da li postoji negde u gradu, ili kod Vas, obuka za vožnju bicikle? Radi se obuci za dete od 12 godiana. Hvala. Pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up 16 Thumb down 0

 5. Aleksandar

  koliko vam je iznajmljivanje ski opreme za 8 dana.interesuje nas snowbording..

  Ocena komentara: Thumb up 19 Thumb down 9

 6. luka

  molim vas recite mi cenu iznajmljivanja bicikla?

  Ocena komentara: Thumb up 43 Thumb down 7

 7. MARIJA

  EKSTRA STE:8()

  Ocena komentara: Thumb up 15 Thumb down 2

 8. tijana

  bila sam kod vas pre par dana i mogu reci da ste vrlo ljubazni :()

  Ocena komentara: Thumb up 30 Thumb down 17

Preporučite prijatelju