Ponedeljak,26.01.2015 07:22:49

Auto škola Logistika
 

Ocena: 2.5 od 64 glasa

Auto škola Logistika

www.navidiku.rs

Adresa: Tosin Bunar 147, Beograd

Opština: Novi Beograd

Grad: Beograd

Tel: 011/ 310 2068, 011/ 310 2069

Mob: 063/ 288 358

Web: www.autoskolenovibeograd.com

Osnovni proizvodi/usluge: auto skola logistika, auto skole novi beograd, vozacki ispit, polaganje voznje, polaganje vozackog ispita, cene vozackog ispita

Auto škola Logistika

logistika92@gmail.com

 

 Auto škola Logistika osnovana je 1992. godine na Novom Beogradu. Vršimo obuku za B kategoriju na vozilima marke Yugo 55 i Punto Grande.

Tokom 2010. godine auto škola Logistika je odlučila da u svih sedam srednjih škola na Novom Beogradu za đake generacije u svakoj školi obezbedi besplatnu obuku, a za dva sledeća đaka u rangu u svakoj školi da po 50% popusta na obuku. Ta akcija je u 2010. godini završena i u skladu sa dogovorom sa direktorima škola, ta akcija se nastavlja svake godine. Paralelno sa tim za sve maturante na teritoriji Novog Beograda svake godine obezbedićemo besplatnu izradu testova iz znanja o bezbednosti saobraćaja. Time bi sami maturanti, njihovi roditelji kao i rukovodstva njihovih škola dobili uvid o nivou znanja o saobraćaju i u skladu sa tim preduzimaju dalje korake. Postoji mogućnost da se ova akcija proširi na srednje škole Zemuna.

Instruktori u auto školi su bivši profesori i saobraćajni inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata. Pomoćićemo Vam da savladate obuku i postanete siguran vozač koji uspešno vlada svojim vozilom i poštuje druge učesnike u saobraćaju.

Polaznici mogu izabrati jednu od tri lokacije na kojima se vrši obuka kandidata. Obuka traje 40 časova-mesečno ili 20 časova-mesečno kod skraćene obuke. Teoretska nastava održava se u toku obuke, posebno pred svako polaganje da bi kandidati bili u potpunosti pripremljeni za polaganje ispita. Pružamo mogućnost doobuke za kandidate koji već poseduju vozačku dozvolu. Časovi za doobuku se održavaju na automobilu kandidata ili na automobilu auto škole u zavisnosti od želje kandidata. Vreme održavanja časova je stvar dogovora vozača i instruktora, i u toku redovne obuke i u toku doobuke.

Prosek polaganja na teroetskom delu ispita (2007. 2008. 2009. i 2010. godini) je 1,3 na na praktičnom je 2,2 pokušaja po kandidatu, što je značajno bolji prosek od gradskog proseka.

Nudimo stalne popuste od 10% za maturante i studente. Kod grupnih upisa ili preko sindikata obezbeđujemo poseban popust. Plaćanje je moguće i na četiri mesečne rate.

Nije bitno ko vozi brže, nego ko vozi duže, dakle bolje je izgubiti trenutak u životu, nego život u trenutku!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (3)

 1. Ana

  Koja je cena polaganja po novom kod vas? Unapred hvala

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Jelena

  Pozdrav! Zelela bih da znam koja je cena za B kategoriju i da li postoji popust za studente? Do kad' mogu da se prijavim? I ukratko mi objasnite sta je sve potrebno za upis. Hvala unapred.

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 2

 3. jovica

  koliko kosta polaganje za A kategoriju?da li L tablicu dobijam od vas ili je uzimam u SUP-u i koliko ona kosta?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Preporučite prijatelju