Subota,26.07.2014 03:10:21

Auto skola Gold Signal
 

Ocena: 1.8 od 153 glasa

Auto skola Gold Signal

www.navidiku.rs

Adresa: Crnotravska 4, SC Banjica, Beograd

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Tel: 011/ 266-7788

Mob: 065/ 43 43 700

Web: www.goldsignal.rs

Osnovni proizvodi/usluge: Auto skola Gold signal, obuka vozaca B i C kategorije, strucni instruktori, placanje u vise rata

 

Auto škola - GOLD SIGNAL

 

 

Auto škola Gold  Signal je osnovana 09.01.1995. godine i može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata u svim uslugama koje pružaju, Auto škola Gold Signal  i Turistička agencija Gold Signal.
 
U Auto školi obavljamo obuku i polaganje kandidata PSP, A, B i C kategorije.
Teoretski deo nastave se u auto školi obavlja na računaru, takođe uz stručnu pomoć. Poligon koji koristi Auto škola nalazi se na istoj adresi. U našoj auto školi do sada je obučeno više od 5.000 zadovoljnih kandidata.
Auto škola Gold signal obučava kandidate za B kategoriju na vozilima Hyndai Getz, Jugo IN, Jugo 55, za kategoriju C na kamionu Turbo Zeta, a za kategoriju A na motociklu XT - 150.
 
U auto školi Gold signal radi deset profesionalnih instruktora A, B i C kategorije, pa i pored povećanog obima posla zbog predstojeće izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, možete obuku završiti za dva meseca.
Za bliža obaveštenja o potrebnoj dokumentaciji i ceni obuke, posetite naš sajt. Biće nam zadovoljstvo da postanete deo tima auto škole Gold Signal.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju