Četvrtak,29.01.2015 07:17:35

Podizaci stakla Jovanovic
 

Ocena: 4.9 od 137 glasa

Podizaci stakla Jovanovic

www.navidiku.rs

Adresa: Prvomajska 36z, Zemun

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Tel:

Mob: 064/1455 361

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: podizaci stakla, servis podizaca stakla, popravka podizaca stakla, taksimetri, sajle

PODIZAČI STAKLA JOVANOVIĆ


Auto servis "Jovanović" nalazi se u Prvomajskoj broj 36ž u Zemunu. Svojim predanim radom uspešno smo izlazili u susret velikom broju zadovoljnih klijenata tokom proteklih godina minulog rada. Domen naših usluga obuhvata servis i popravku podizača stakala.

Popravka podizača stakla vrši se za sva vozila - Pasat, Audi, BMW, Škoda, Seat...

Servis podizača stakla "Jovanović" vrsi popravku podizača stakla najduže za dva sata od Vašeg dolaska u naš servis. Podizači stakla su najčešći problem vozača svih motornih vozila bilo da su u pitanju elektronski ili mahanički i zbog čega Vam naš servis podizača stakla stoji na raspolaganju.

Usled čestog otvaranja i zatvaranja prozora, odnosno spuštanja i podizanja stakala, vremenom dolazi do kvarova podizača stakala. Nemogućnost vozača da otvori prozor u automobilu predstavlja ozbiljan problem sa kojim su se često mnogi od Vas susreli.

Popravka podizača stakala kao i rezervi delovi za iste dostupni su Vam u našem servisu, na osnovu čega smo u mogućnosti da popravku vršimo kvalitetno i pouzdano. Iskusni majstori auto servisa "Jovanović" u mogućnosti su da reše nastali problem sa Vašim podizacima stakla zahvaljujući dugogodišnjem radu i stečenom znanju.

Veoma stručno i profesionalno pristupićemo popravci podizača stakla u Vašem vozilu i obezbediti Vam nesmetano funkcionisanje istog. Izvršićemo popravku podizača stakla brzo i kvalitetno, u najkraćem vremenskom periodu uz garanciju na naše usluge.

Servis podizača stakala, prednjih i zadnjih po najpovoljnijim cenama u gradu očekuje Vas u servisu "Jovanović".

Naš auto servis vlasnicima taksi vozila nudi usluge popravke i ugradnje taksimetara marke:

  • - Minitax
  • - Inter Elektronik
  • - Argo


Servisiranje taksimetara i kilometarskih satova od strane ovlašćenog lica omogućiće Vam da isti rade bez problema i pokazuju ispravne podatke.

Kod nas možete poručiti i izradu svetlećih reklama za taksi vozila i auto škole.

Pored toga takodje se bavimo izradom i ugradnjom različitih vrsta sajli za putnička vozila. Najveći izbor kvalitetnih sajli za automobile na jednom mestu očekuje Vas u auto servisu "Jovanović".

Servis podizaca stakla "Jovanović" ima bogato iskustvo u popravci podizača stakla, izradi sajli, montaži i servisu taksimetara, na osnovu čega Vam stojimo na raspolaganju.
Sve za Vaš automobil kada je reč o podizačima stakla, sajlama i taksimetrima.

Posetite nas ili nam možete pisati na naš e-mail: podizacistakala@gmail.com

Servis "Jovanović" Zemun, Beograd. 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (1)

  1. dragan

    Postovanje, Mplim vas da mi pomognete oko djelova za podizace stakla ,najvise plasticni djelovi.Interesujeme za audi ,skodu,vw reno itd. Pozdrav sa primorja tacnije iz Sutomora

    Ocena komentara: Thumb up 24 Thumb down 4

Preporučite prijatelju