Petak,18.04.2014 07:34:39

Revita Nekretnina kuca na prodaju
 

Ocena: 3.5 od 13 glasa

Revita Nekretnina kuca na prodaju

www.navidiku.rs

Adresa: Hemingvejeva 6, Beograd

Opština: Zemun

Grad: Beograd

Tel:

Mob: 064/ 828 6700

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: Vila na prodaju Beograd, kuca na prodaju Beograd, kuca na prodaju Zemun, kuca na prodaju Beograd, vila prodaja, vila Beograd cena, kuca 600 m2 na prodaju Beograd, vila sa bazenom na prodaju, vila sa velikim dvoristem, kuca sa bazenom

Revita - kuća na prodaju

 

 

Prelepa vila posebne arhitekture sa bazenom od 150 m3, letnjikovcem od 50m2, idealnim travnjakom, parkom sa skupocenim biljkama i placem od 20 ari.

Mogućnost izgradnje još jednog objekta ili teniskog terena.

Građena povisokim standardima za ličnu upotrebu, a ne za prodaju. Temeljne trake širine od 1m, sendvič zid sa mineralnom vunom i blokom od 25cm, sve ploče livene od betona umesto fert gredica.

Aluminijumska stolarija u boji drveta, glazirani biber crep namenski uvezen iz Nemačke, granit, mermer,
tikovina.

Centralna klimatizacija prizemlja, na spratovima 'split sistem ', videonadzor, alarm, satelitska i kablovska televizija, sistem 'pametna kuća '. Kablovski podogrev kupatila, kuhinje, ulaznih stepenica. Sistemom
automatskog zalivanja 'kap po kap ' pokrivene sve zelene površine i žardinjere. Bogat enterjer i panoramski pogled iz dnevnog boravka na bazen i park dodaje poseban užitak onome ko boravi u njemu.

Vila završena 90%, useljiva i nudi se po principu 'ključ u ruke '. Potrebno vreme za završetak radova: 90 dana. Cena data sa svim završnim radovima.

Beograd, Zemun, Altina, Hemingvejeva broj 6.

Moguć dogovor i prodaja u viđenom stanju.


Kontakt telefon:

064/ 828 6700 - Manko Bogdan

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju